3 prachtige tuinmeubeltrends van 2017

Tuinmeubeltrends 2017

3 prachtige tuinmeubeltrends van 2017

Het zomer en we willen naar buiten. Met dit weer doe je natuurlijk niets liever dan ontspannen en van je tuin genieten. Maar kan je tuin eigenlijk wel een opfrisbeurt gebruiken en ben je toe aan nieuwe tuinmeubels? In deze blog vertellen we je over 3 prachtige tuinmeubeltrends van 2017!

Weerbestendige tuinmeubelen

Tuinmeubeltrends weerbestendig

Het is natuurlijk altijd handig als je tuinmeubelen weerbestendig zijn. Ze staan immers buiten. Teakhouten tuinmeubelen kunnen bijvoorbeeld erg goed tegen weersveranderingen. Het sterke hout heeft weinig onderhoud nodig en blijft jaren mooi. Maar tegenwoordig zie je niet alleen weerbestendige meubels, ook de accessoires zijn steeds beter geschikt voor buiten. Je kunt dit seizoen bijvoorbeeld kiezen uit allerlei soorten waterafstotende kussens. Deze zijn niet alleen handig voor hartje zomer maar ook voor de na-zomermaanden als het al gauw wat vochtiger is.

Lees ook onze blogs over:
5 redenen voor teak tuinmeubelen Onderhoud teak tuinmeubelen Een sfeervolle tuin met teak

Binnen en buiten is een geheel

Tuinmeubeltrends design

Vorig jaar is deze leuke tuinmeubeltrend begonnen en ook in 2017 zien we hem weer terug: de binnen is buiten trend. Tuinmeubelen hoeven er niet meer uit te zien alsof ze speciaal voor buiten zijn gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor prachtige, strakke design meubels. Verder zien we ook veel comfortabele stoffen loungesets die ook in de woonkamer niet zouden misstaan! Door voor tuinmeubelen te kiezen die ook bij het interieur passen, wordt je tuin een verlengstuk van je woonkamer. Je hoeft dus niet meer te kiezen of je op je comfortabele bank gaat liggen, of buiten gaat zitten. Het kan nu allebei!

Slim design

Over de functionaliteit van tuinmeubelen wordt steeds beter nagedacht. De slim design tuinmeubeltrend is er dan ook een waar we erg blij van worden. Denk bijvoorbeeld aan tafeltjes met verborgen vakjes om spullen in op te bergen. Door slimme uitschuifsystemen zijn deze vakjes bereikbaar. Ideaal om spullen in op te bergen die je alleen buiten gebruikt. Zo hoef je niet steeds heen en weer tussen binnen en buiten te lopen!

Ga zelf aan de slag met deze tuinmeubeltrends en geef je tuin een opfrisbeurt voor 2017!

Deel dit bericht