dBodhi

dBodhi

Meubels van dBodhi zijn afkomstig van echt traditioneel vakmanschap en duurzame materialen.

Javaans vakmanschap van dBodhi

De meubels zijn gemaakt door traditioneel vakmanschap. Er wordt gebruik gemaakt van gerecyclede en organische materialen. Alle meubels van dBodhi zijn gemaakt in Indonesië. Zo zijn de Javaanse tradities en technieken overal in de hoogwaardige meubelen terug te vinden. Het assortiment is bij Teak en Wood enorm uitgebreid bestaande uit salontafels, tv-meubels, kasten, verlichting, accessoires, stoelen en banken.

Waarom meubels van dbodhi?
dbodhi salontafel

Duurzame materialen

Voor de meubels worden duurzame materialen gebruikt. De materialen worden door traditioneel vakmanschap omgezet naar hoogwaardige meubelen van onder andere kokosnerf, hand gelast Ijzer, handgeweven abaca, bananenschors, rotan en reclaimed teak. Het teakhout is teruggewonnen uit oude eeuwenoude huizen uit Oost-Java. Dit geeft de meubels een uniek textuur en karakter dat u nergens anders terug kunt vinden.

De natuur voorop

De natuur is belangrijk en dat is ook terug te zien in de werkwijze. De meubels worden zo gemaakt dat de negatieve impact op de natuur wordt geminimaliseerd. Een interieur van dBodhi is een interieur voor en van de natuur.

Impressie dBodhi meubelen

Nieuwste trends

In onze showroom vindt u de nieuwste woontrends. Van kleurcombinaties tot materiaal en stoffen.

Elke maand een nieuwe inrichting

Onze huisstyliste Margo richt de showroom elke maand opnieuw in. Zo wordt u elke keer verrast met nieuwe kleurcombinaties en mogelijkheden met betrekking tot uw toekomstige interieur.

Advies op locatie

In onze showroom staat er altijd iemand klaar om u te voorzien van advies. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt.

Enige dBodhi premium dealer in Noord-Brabant en Vlaanderen

Teak en Wood is de enige premium dealer van dBodhi in Noord-Brabant. Zo heeft u keuze uit het gehele assortiment en vindt u een groot deel van de collectie terug in onze showroom. De producten zijn daarbij gestyled door onze interieurontwerpster. Indien u vragen heeft over de producten, kunnen onze collega’s u daar altijd bij helpen. Wilt u graag de meubels komen bekijken? Kom dan langs bij ons in de showroom of maak een afspraak via de contactpagina.

Wat kosten dbodhi meubels?

Uitgelichte producten

 • Dressoir Karma Charcoal 3-deurs.

   1.299,00
 • Dressoir Karma Pure 4-deurs met onderblad.

   2.449,00
 • ,

  Opbergkast/Commode Karma Charcoal 2-deurs met onderblad.

   1.274,00
 • Salontafel Coco

   379,00
Showroom Teak en Wood

Over Teak en Wood

Teak en Wood specialiseert zich in persoonlijk woonadvies en meubels op maat. Wij staan voor gedegen kwaliteit, voldoende keuze en ruime aandacht. In de showroom in Zundert kunt u zich laten inspireren door de laatste woontrends. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd terecht bij één van onze specialisten.

Tot snel in onze showroom?

In onze showroom in Zundert staat er altijd iemand voor u klaar om te helpen. Kom gerust langs of maak een afspraak voor persoonlijk advies. Tot snel.

advies voor dbodhi