dBodhi

dBodhi

Bekijk ons ruime assortiment van dBodhi. Van lampen tot salontafels en kasten.

Ruim assortiment en  interieuradvies

Bent u op zoek naar meubelen van dBodhi? Teak en Wood is de enige premium dealer van dBodhi in Noord-Brabant en Vlaanderen. U heeft keuze uit de nieuwste collecties van dBodhi.

Dbodhi is een duurzaam en kwalitatief meubeldesigner. De meubels zijn gemaakt van teakhout en hebben een Javaanse oorsprong. Ze zorgen voor een prachtige, duurzame en luxe uitstraling.

Teakmeubelen

Javaans vakmanschap van dBodhi

De meubels zijn gemaakt door traditioneel vakmanschap. Er wordt gebruik gemaakt van gerecyclede en organische materialen. Alle meubels van dBodhi zijn gemaakt in Indonesië. Zo zijn de Javaanse tradities en technieken overal in de hoogwaardige meubelen terug te vinden. Het assortiment is bij Teak en Wood enorm uitgebreid bestaande uit salontafels, tv-meubels, kasten, verlichting, accessoires, stoelen en banken.

Bekijk een deel van onze collectie

dbodhi salontafel

Duurzame materialen

DBodhi maakt enkel gebruik van duurzame materialen. Deze materialen omgezet naar hoogwaardige meubelen van onder andere kokosnerf, hand gelast ijzer, handgeweven abaca, bananenschors, rotan en reclaimed teak.

Het teakhout is teruggewonnen uit oude eeuwenoude huizen uit Oost-Java. Dit geeft de meubels een unieke textuur en warm karakter dat u nergens anders terug kunt vinden.

De natuur voorop

De natuur is belangrijk en dat is terug te zien in de werkwijze. De meubels worden zo gemaakt dat de negatieve impact op de natuur wordt geminimaliseerd. Een interieur van dBodhi is een interieur voor en van de natuur.

Nieuwste trends

In onze showroom vindt u de nieuwste woontrends. Van kleurcombinaties tot materialen en stoffen.

Elke maand een nieuwe inrichting

Onze showroom wordt elke maand opnieuw ingericht. Zo ziet u nieuwe kleurcombinaties en mogelijkheden met betrekking tot uw toekomstige interieur.

Advies op locatie

In onze showroom staat er altijd iemand klaar om u te voorzien van advies. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt.

Diverse collecties

DBodhi beschikt over diverse collecties met elk een eigen karakter, afwerking en unieke uitstraling. Zo is de Coco collectie is gebaseerd op de schoonheid en het karakter van kokosnoot bomen. Dit is duidelijk terug te zien in de textuur van het meubel.

De meubels zijn afgewerkt met ‘Jali’, een houtsnijwerk techniek die zorgt voor prachtige details. Bij ons kunt u terecht voor elke collectie en kunt u producten bekijken in de showroom.

Collecties dBodhi
Teak sidetable

Enige dBodhi premium dealer in Noord-Brabant en Vlaanderen

Teak en Wood is de enige premium dealer van dBodhi in Noord-Brabant. U heeft keuze uit het gehele assortiment. Een groot deel van de collectie staat in onze showroom.. De producten zijn daarbij gestyled door onze interieurontwerpster.

Indien u vragen heeft over de producten, kunnen onze collega’s u daar altijd bij helpen. Wilt u graag de meubels komen bekijken? Kom dan langs bij ons in de showroom of maak een afspraak via de contactpagina.

Uitgelichte producten

 • Dressoir Karma Charcoal 3-deurs.

   1.529,00
 • Dressoir Karma Pure 4-deurs met onderblad.

   2.449,00
 • ,

  Opbergkast/Commode Karma Charcoal 2-deurs met onderblad.

   1.499,00
 • ,

  Salontafel Coco

   379,00
Meubelen van teakhout

Over Teak en Wood

Teak en Wood specialiseert zich in persoonlijk woonadvies en meubels op maat. Wij staan voor gedegen kwaliteit, voldoende keuze en ruime aandacht. In de showroom in Zundert kunt u zich laten inspireren door de laatste woontrends.

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd terecht bij één van onze specialisten.

Zaakvoerder straalde passie uit als hij sprak over zijn meubels, zeer aangenaam. Ook de manier waarop mijn meubel gemaakt is is top, aanpassingen werden zonder problemen gedaan. Men krijgt daarna een tekening met alle maten, kun je checken dat alles klopt en als het meubel klaar is krijg je eerst foto’s ervan om te zien dat je tevreden bent, dan pas wordt deze verzonden. Ik ken weinig winkels die zo werken. Ik ga zeker nog meubels kopen daar.

Patrick, Hoboken

Bezoek onze showroom!

Onze showroom wordt elke maand opnieuw ingericht. Zo bent u op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste meubels. Graag proefzitten of advies nodig? Teak en Wood helpt u met alles omtrent het interieur.

Wij helpen u met het juiste advies en zorgen dat uw woning gaat stralen. Maak een vrijblijvende afspraak bij ons in de showroom.

Maatwerk meubels