Woontrends

Scandinavisch Interieur

Zo creëer je een scandinavisch interieur

Het Scandinavisch interieur heeft vele harten veroverd. Zo zien we deze interieurstijl de afgelopen jaren regelmatig terugkomen. Het kenmerkt zich door rust, eenvoud, functionaliteit en hoogwaardige meubels. Met de juiste kleuren en materialen kun je dus al snel een Scandinavisch interieur realiseren. Dit artikel helpt je met enkele tips al op weg! (meer…)
teak tuinmeubelen

Dit zijn de tuintrends van 2022!

Is jouw tuin, voorbereidend op deze zomer, ook toe aan een frisse uitstraling? Vorig jaar zagen we al dat we steeds meer tijd in onze tuin doorbrachten. Vooral tijdens het thuiswerken was het af en toe fijn om in de tuin even een frisse neus te halen. Doe inspiratie op en maak van jouw tuin de ruimte om tot rust te komen. Lees verder voor de tuintrends van 2022. (meer…)
teak

Wintertuin inspiratie 2021/2022

Het is weer winter en dan mag nieuwe tuininspiratie natuurlijk niet ontbreken. We merken vaak dat we rond deze tijd van het jaar minder tijd in onze tuin doorbrengen en er hierdoor ook minder aandacht aan besteden. Je kunt echter zó veel meer uit je tuin halen in de winter. Lees snel verder om erachter te komen hoe je dit doet! (meer…)
teak tuintafel

Tuininspiratie voor de lente

Het is alweer lente en dat betekent dat we weer meer in de tuin kunnen zitten. Met dit lekkere weer is het heerlijk om buiten in het zonnetje te kunnen genieten. Is jouw tuin al klaar voor de lente? In dit blogartikel geven we je inspiratie om jouw tuin helemaal op te fleuren. (meer…)
lente trends 2021 teak

3 tips om de lente in huis te halen

Het voorjaar zit er alweer bijna aan te komen! Dat betekent mooier weer, bloemen die weer gaan groeien en ook voorjaarskriebels. Heb jij ook zin om je interieur weer helemaal op te fleuren? Wij laten de laatste voorjaarstrends zien en geven je tips om jouw huis een vrolijke inrichting te geven met de nieuwste lente kleuren. (meer…)
Woontrends 2019

Woonkamer inrichten volgens de woontrends van 2019

Is je interieur aan verandering toe? Richt je woonkamer in volgens de woontrends van 2019. Wat kunnen we verwachten en wat zijn de woontrends die blijven? We verklappen alvast: je kunt uitpakken en volop combineren met verschillende stijlen. Richt je woonkamer in volgens de laatste trends zodat je woonkamer inrichting nog lange tijd mee kan gaan. (meer…)