Bartafels

Teakhouten bartafel

Een teakhouten bartafel in de woonkeuken is gezellig en praktisch. Maar een teak bar zou ook zeker niet misstaan in uw woonkamer. Voor onze vierkante of rechthoekige teak bartafels is altijd wel een plekje te vinden. Als u de ruimte heeft voor een grote, volledig teak bar, dan is de rechthoekige bartafel Giorgio misschien iets voor u.Lees meer..

 Deze kanjer geeft uw huis een bourgondische en gezellige uitstraling. De teak bar heeft verschillende lades en biedt daardoor hele praktische opbergruimte voor onderzetters, servetten, bestek of een stok kaarten.

Een bar van teak past in ieder interieur

U kunt een teakhouten bartafel gebruiken om een snelle kop koffie of ontbijt te nuttigen maar het is natuurlijk ook een gezellige plaats voor de zondagmiddagborrel. U kunt onder de teak bartafel barkrukken plaatsen, dan kunt u lekker aanschuiven en dient de bartafel als eettafel. Een teak bartafel is geschikt voor zowel een woonkeuken als een eigen huisbar. Al onze teak meubelen zijn gemaakt van gebruikt hout, daarom heeft elk exemplaar een unieke nerfstructuur. Het hout komt van het Indonesische eiland Java, van gesloopte huizen, boerderijen en schuren. Natuurlijk is al het hout FSC gekeurd. Een duurzame tafel koopt u dus bij Teak en Wood. Aan tafel!

Teak en Wood maakt ook teak bartafels op maat

Heeft u geen teak bartafel op onze website gevonden die aan al uw wensen voldoet? Geen probleem: wij leveren ook teak meubelen op maat. Bel of mail ons uw wensen of kom langs in onze Teak showroom, dan bekijken we samen met u wat er mogelijk is! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te e-mailen of te bellen. Onze informele showroom is te vinden in Zundert. Kom langs op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag , zondag of maak een afspraak. Een van onze medewerkers geeft u graag advies bij de aanschaf van teakhouten meubels.

Filter
 • Bartafel Renkum

   495,00
 • Bartafel Dengkleh

   595,00
 • Bartafel Cube

   795,00
 • Bartafel Berri

   979,00