Bartafels

Teakhouten bartafel

Een teakhouten bartafel in de woonkeuken is gezellig en praktisch. Maar een teak bar zou ook zeker niet misstaan in uw woonkamer. Voor onze vierkante of rechthoekige teak bartafels is altijd wel een plekje te vinden. Als u de ruimte heeft voor een grote, volledig teak bar, dan is de rechthoekige bartafel Giorgio misschien iets voor u.Lees meer..

 Deze kanjer geeft uw huis een bourgondische en gezellige uitstraling. De teak bar heeft verschillende lades en biedt daardoor hele praktische opbergruimte voor onderzetters, servetten, bestek of een stok kaarten.

Een bar van teak past in ieder interieur

U kunt een teakhouten bartafel gebruiken om een snelle kop koffie of ontbijt te nuttigen maar het is natuurlijk ook een gezellige plaats voor de zondagmiddagborrel. U kunt onder de teak bartafel barkrukken plaatsen, dan kunt u lekker aanschuiven en dient de bartafel als eettafel. Een teak bartafel is geschikt voor zowel een woonkeuken als een eigen huisbar. Al onze teak meubelen zijn gemaakt van gebruikt hout, daarom heeft elk exemplaar een unieke nerfstructuur. Het hout komt van het Indonesische eiland Java, van gesloopte huizen, boerderijen en schuren. Natuurlijk is al het hout FSC gekeurd. Een duurzame tafel koopt u dus bij Teak en Wood. Aan tafel!

Teak en Wood maakt ook teak bartafels op maat

Heeft u geen teak bartafel op onze website gevonden die aan al uw wensen voldoet? Geen probleem: wij leveren ook teak meubelen op maat. Bel of mail ons uw wensen of kom langs in onze Teak showroom, dan bekijken we samen met u wat er mogelijk is! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te e-mailen of te bellen. Onze informele showroom is te vinden in Zundert. Kom langs op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag , zondag of maak een afspraak. Een van onze medewerkers geeft u graag advies bij de aanschaf van teakhouten meubels.

 • Bartafel Renkum

  Met een bartafel creëer je meer gezelligheid en sfeer in de woonruimte. De tafel is ideaal om snel een ontbijt te nuttigen of voor een borrel met vrienden of familie. De tafel biedt ook een kleine opbergruimte voor bijvoorbeeld servetten, onderzetters of een stok kaarten. Het is tevens prima te combineren met andere (teak) meubels in de woonruimte. Teak en Wood garandeert de beste kwaliteit bartafels. Ons materiaal is afkomstig van het Indonesische eiland Java en is FSC gecertificeerd. De tafel is tevens leverbaar met H-profiel !!

   

  Voor advies of maatwerk neemt u contact met ons op.

   450,00
 • Bartafel Dengkleh

  Gezellig lunchen of borrelen met familie of vrienden doe je met een bartafel van Teak en Wood. De bartafel geeft warmte en gezelligheid aan de ruimte en is praktische voor het opbergen van onder andere servetten of onderzetters. De tafel is leverbaar in twee afmetingen en is eenvoudig te onderhouden. Het is prima te combineren met barkrukken of andere meubels.

   

  Voor vragen of advies kunt altijd contact met ons opnemen.

   495,00
 • Bartafel Cube

  De bartafel Cube is een mooi en praktisch meubel voor in de woonruimte. Voor extra gezelligheid op een zondagmiddag of tijdens een feest is een bartafel ideaal. De tafel is gemaakt van FSC gecertificeerde teak afkomstig van het Indonesische eiland Java. De standaard uitvoering is alleen leverbaar in blank teak rustiek met een geborstelde afwerking. De tafel is prima te combineren met barkrukken en andere meubels of accessoires.

   

  Voldoet de tafel niet aan uw wensen? Neem dan contact met ons op voor maatwerk.

   595,00