Bartafel: uniek en luxe

Bij Teak en Wood vindt u de perfecte bartafel voor uw interieur. Wij hebben een ruime voorraad maar leveren ook maatwerk.

Teakhouten bartafel

De functies van een bartafel

Bartafels zijn hoge tafels en staan bekend om de gezellige sfeer in huis en door het praktisch nut! Ze nemen namelijk veel minder ruimte in beslag dan een reguliere eettafel. En met de speelse hoogte zijn ze ook nog eens te gebruiken in verschillende ruimtes. Zo worden deze tafels o.a. gebruikt om aan te werken of juist een gezellige borrel te doen. U kunt onder de tafel barkrukken plaatsen. Hiermee kunt u lekker aanschuiven en dient deze ook als eettafel. Bartafels zijn geschikt voor zowel een woonkeuken als een eigen huisbar. Binnen ons assortiment hebben we diverse vormen beschikbaar. Denk aan een ronde-, vierkante- en rechthoekige bartafel.  Lees meer..

Een bar van teak past in ieder interieur

Een bartafel past perfect in elk interieur. Vooral als u gebruik maakt van teakhout. De uitstraling van deze houtsoort is volledig naar eigen smaak te bepalen. Zo kunt u kiezen voor een robuuste afwerking, of juist een gladde afwerking. Daarnaast heeft u ook nog eens keuze uit het kiezen van diverse kleurentinten.

Al onze teak meubelen zijn gemaakt van gebruikt hout, daarom heeft elk exemplaar een unieke nerfstructuur.

Vrijblijvend advies

Persoonlijk advies voor het perfecte meubel.

Een bartafel op maat

Van idee tot het product.

Bezorgd op locatie

Wij bezorgen uw meubels zelf.

Wat is de hoogte van een bartafel?

De hoogte tussen bartafels verschillen. Kies daarom aan de hand van uw interieur de juiste hoogte. Gemiddeld gezien ligt de hoogte tussen de 110 en 115 centimeter. Dit is een zeer gangbare maat waarmee u gemakkelijk barkrukken aanschuiven. Let wel op dat u gemiddeld 30 centimeter moet rekenen vanaf de bartafel voor de juiste hoogte van barkrukken.

Wilt u een bartafel kopen? Dan is het belangrijk dat u zeker weet of deze geschikt is voor uw lichaamslengte. Bent u langer dan 190 cm? Dan is het verstandig om naar een tafel te kijken die wat hoger is. Test daarom altijd eerst de hoogte uit.

Een teakhouten bartafel

Teakhout wordt de laatste jaren enorm veel gebruikt voor zowel binnen- als buitenmeubelen. Dit komt omdat het een warme uitstraling geeft en deze soort goed tegen verschillende weersomstandigheden kan. Deze houtsoort vraagt ook om weinig onderhoud, geeft een unieke look geeft en is oersterk.

Al het hout bij Teak en Wood is SVLK gekeurd en is afkomstig van het Indonesische eiland Java. Het keurmerk geeft aan dat het legaal gekapt is. Daarnaast is het hout ook afkomstig van gesloopte huizen, boerderijen en schuren. Gerecycled teak is herkenbaar door de robuuste uitstraling. Elk meubelstuk heeft dan ook een eigen nerfstructuur. Daarmee heeft u een meubel wat bij niemand anders te vinden is!

Bartafel

Onze populairste producten

 • Bartafel Renkum

   495,00
 • Bartafel Dengkleh

   595,00
 • Bartafel Cube

   795,00
 • Bartafel Berri

   979,00
Kenmerken van een bartafel

Teak en Wood maakt ook teak bartafels op maat

Heeft u geen bartafel op onze website gevonden die aan al uw wensen voldoet? Geen probleem: wij leveren ook teak meubelen op maat. Wij gaan graag uw wensen naar om te kijken wat er mogelijk is. U kunt een vrijblijvende afspraak maken in de showroom. Tijdens het gesprek gaan we uw wensen na en zullen wij overgaan tot de eerste schets. Na goedkeuring kunnen we over tot de bouw van uw meubel en de uiteindelijke levering. Zo heeft u een meubel wat perfect aansluit op uw wensen en uw interieur.

Bezoek onze showroom!

Bent u benieuwd naar onze voorraad of wilt u een bartafel op maat laten maken? Kom langs bij ons in de showroom. We tonen hier de laatste woontrends en helpen u met het perfecte interieur. U kunt ook een afspraak maken om een bartafel op maat te laten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt zelf een voorbeeld meenemen of uw wensen doorgeven, zodat wij aan de slag kunnen met het ontwerp.

Teakhouten bartafel