Kasten

Groot assortiment teak kasten

Ons assortiment teak kasten is behoorlijk uitgebreid te noemen. Officieel oneindig zelfs, want naast onze vaste collectie kasten, maken we ook kasten op maat! Het assortiment teak TV kasten is bij Teak en Wood het grootst. Deze populaire kasten combineren ‘mooi’ met ‘praktisch’ en bezitten vrijwel allemaal handige opbergruimte. Of u nu op zoek bent naar een bureau of een commode, bij Teak en Wood vindt u een kast die bij u past! Lees meer

Een teakhouten kast past in ieder interieur

Bij Teak en Wood hebben we de teakhouten kast die bij uw interieur past! Naast TV-kasten hebben we tientallen kleine en grote boekenkasten, bureaus, commodes, vitrinekasten, opbergkasten, wijnkasten en winkelkasten. Het bijzondere aan teakhout is dat het in heel verschillende inrichtingen en bij heel verschillende stijlen past. Of u nu een moderne of juist klassieke inrichting heeft. Door de unieke nerfstructuren en de warme kleur van teak, is een meubelstuk van teakhout altijd een sfeervolle aanvulling.

Duurzaam en uniek teakhout

Teak en Wood staat voor duurzaamheid. Alle houten kasten worden gemaakt van gebruikt hout dat afkomstig is van het Indonesische eiland Java. Ieder meubelstuk is uniek in zijn nerfstructuur en kleur. Een kast van Teak en Wood is niet kapot te krijgen èn al het hout heeft een FSC keurmerk waardoor we zeker weten dat het legaal is gekapt. De meeste kasten van Teak en Wood zijn leverbaar in blank (licht), koloniaal (donker) en rustiek (extra oud/grof).

Kasten van teak bieden veel opbergruimte

Op zoek naar een kast om die stapel boeken in op te bergen? Of weet u niet waar u de flessen wijn mooi kunt uitstallen? Teak en Wood heeft buffetkasten, opbergkasten, wijnkasten en winkelkasten die enorm veel ruimte bieden om uw spullen een plaats te geven. Teak houten kasten hebben we in verschillende afmetingen, er is er dus altijd een die in uw interieur past. Daarnaast is er de mogelijkheid een kast op maat te laten maken. We bespreken graag de mogelijkheden en zorgen desgewenst voor het ontwerp.

Kom eens kijken in onze showroom

Doordat wij zelf contacten onderhouden met onze leveranciers en er geen dure woonwinkel op nahouden zijn onze kasten goedkoop, tot 30% goedkoper dan de gemiddelde woonwinkel. Wij begrijpen echter dat u wilt zien wat u koopt. Daarom hebben wij een informele showroom in Zundert waar deskundig personeel en de koffie voor u klaarstaan. Kom gerust langs om hier alle modellen teakhouten kasten te bekijken, u bent van harte welkom!

Filter