Unieke Teak Kasten

Op zoek naar een kast voor opbergruimte of juist als aanvulling in uw interieur. Dan zijn Teak Kasten de perfecte keuze. Kom langs bij Teak en Wood!

Teak kasten voor een warm en stijlvol interieur

Bent u op zoek naar een prachtige kast binnen uw interieur? Dan bent u bij Teak en Wood aan het juiste adres. Met kasten heeft u gemakkelijk handige opbergruimte en kunt u uw interieur aanvullen met een prachtige eyecatcher. Wij beschikken over een ruim assortiment aan teak kasten. Deze bestaat onder andere uitteak TV kasten, opbergkasten, wijnkasten en winkelkasten. Daarnaast maken wij ook meubels op maat. Hiermee heeft u een teak kast wat perfect op uw wensen aansluit.  Lees meer..

Waarom een teakhouten kast?

Teakhout is een populaire houtsoort voor zowel binnen- als buiten meubels. Het is een erg duurzame houtsoort en staat het ook prachtig in elke interieurstijl, zowel modern als klassiek. Ons teakhout komt van het eiland Java en is verkregen van oude huizen. Daarmee dragen we een steentje bij aan het milieu!

Duurzaam en uniek

Al het hout bij Teak en Wood is SVLK gekeurd. Dit houdt in dat het op een legale manier is verkregen. Het hout is afkomstig van oude huizen, waarmee u beschikt over een duurzaam meubel. Maar er is meer wat teakhout zo uniek maakt. Geen enkel meubel is hetzelfde. Door de unieke nerfstructuren beschikt u over een meubel wat bij niemand anders te vinden is.

Warm, stijlvol en makkelijk te combineren

Onze teak kasten zijn ook makkelijk te combineren met andere stijlen. Zo ziet u deze houtsoort terug in veel verschillende inrichtingen. Denk aan industriële-, moderne- en klassieke inrichtingen. U kunt bovendien zelf de afwerking van het meubel bepalen. Zo kunt u kiezen voor een glad afgewerkte teak kast of juist een kast met een robuuste look. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor het perfecte meubel.

Op maat gemaakt

Uniek en op maat gemaakt.

Bezorgd op locatie

Wij bezorgen uw meubels zelf.

Ons assortiment teak kasten

Bij Teak en Wood beschikken we over allerlei kasten. Zo hebben we kleine- en grote boekenkasten, bureaus, commodes, vitrinekasten, buffetkasten, opbergkasten, wijnkasten en winkelkasten. Samen met de verschillende mogelijke afwerkingen van teakhout heeft u ruim voldoende keuze.

Teak kast

Onze populairste producten

 • Boekenkast Coco open.

   1.149,00
 • Boekenkast Criss Cross

   1.699,00
 • Dressoir Karma Charcoal 2-deurs/open vak

   1.429,00
 • Vitrinekast Karma Charcoal 2-deurs.

   1.749,00
Waarom een teak kast

Een teak kast op maat laten maken?

Kunt u niet exact vinden in ons assortiment waar u naar op zoek bent? Geen probleem. Teak en Wood maakt ook meubels op maat. We gaan tijdens een eerste gesprek na wat uw wensen zijn. Zo komen we samen tot de perfecte schets van uw toekomstige teak kast. Bent u geheel tevreden? Dan gaan we over tot de bouw en uiteindelijke levering van uw droommeubel. Zo bent u zeker dat het meubel perfect in uw interieur past, zowel qua afmetingen als de stijl.

Kom langs bij ons in de showroom!

Bent u benieuwd naar onze teakhouten kasten en andere meubels? Kom dan langs in de showroom. We richten deze elke maand opnieuw in. Zo bent u op de hoogte van de laatste trends en kunt u de meubels zien in combinatie met verschillende stijlen. Ook als u op zoek bent naar advies, bent u op het juiste adres. Onze medewerkers helpen u graag met uw vraagstuk. Maak een vrijblijvende afspraak met uw vraag of kom gerust langs!

Margo