Tuinmeubelen

Teak tuinmeubelen

Heerlijk buiten tafelen of zelfs buiten kokkerellen aan uw nieuwe teakhouten tuinmeubelen? Teak en Wood heeft er de juiste modellen teak tuintafels voor. Ze zijn er in uitvoeringen tot en met 3 meter lang, dus genoeg ruimte om samen met uw vrienden aan uw nieuwe tuinmeubels te eten!Lees meer..

Teak tuintafel

Bent u op zoek naar een teak tuintafel? Teak en Wood heeft diverse mooi modellen staan. Maar als er niets naar uw wens in ons assortiment aanwezig is dan kunnen we ook een teak tuintafel op maat laten bouwen. We maken samen met u de tekening zodat het meubel geheel aan uw wensen voldoet. Een tuintafel van teakhout is handig omdat deze houtsoort erg goed tegen allerlei weersomstandigheden kan. Teakhout heeft daarom maar beperkt onderhoud nodig. In onze blog onderhoud teak tuinmeubelen lees je alles over het onderhoud! Benieuwd naar meer redenen om voor teak te kiezen? Lees dan het artikel: 5 redenen om voor teak tuinmeubelen te gaan.

Assortiment teakhouten tuinmeubelen

Veel van onze teakhouten meubelen zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar. Bij de teak tuinmeubels is dat anders. Deze zijn er voornamelijk in blank teak geschaafd of een enkele keer rustiek (extra oud/grof). Als u binnen de normale collectie niet het juiste model of de gewenste afmeting vindt, bel of mail ons dan gerust. En vraag ons naar onze maatwerk teakhouten meubelen.

Andere teak meubelen

Naast teak tuinmeubelen beschikken we ook over vele andere meubelen in onze collectie, waaronder tafels, stoelen, kasten zoals opbergkasten en tv meubels, dressoirs, kleinmeubelen en bedden. Daarnaast verkopen we niet alleen meubels van teakhout, maar hebben we ook een assortiment aan mixed wood producten.

Over Teak en Wood

Bij Teak en Wood houden we de prijzen laag, waardoor we tot 30 procent goedkoper dan de dure woonwinkels. Hoe dit kan zonder dat we concessies doen aan de kwaliteit en service? Doordat wij rechtstreeks inkopen bij onze leveranciers en doordat we geen chique woonwinkel hebben maar een informele showroom. Wij beperken ons tot de kern: een persoonlijke ontvangst, deskundig personeel en een plek waar u onze teakhouten tuinmeubels kunt zien, ruiken en voelen.