Specials

Jubileumactie: Teak en Wood is jarig en dat vieren we!

In 2018 bestaat Teak en Wood 10 jaar en dat vieren we. We hebben in verband met ons jubileum groot ingekocht! Zolang de voorraad strekt geven we maar liefst 25% korting op geselecteerde teakhouten eettafels in diverse afmetingen!De afgelopen 10 jaar hebben wij veel mooie teakhouten meubels mogen leveren. We maakten vooral veel mensen blij met onze teak eetkamertafels. En we hebben besloten om dat in 2018 nog veel meer te gaan doen!(meer…)
Teak en Wood kerst en nieuwjaarsactie

Kerst & nieuwjaars actie!

De feestdagen komen eraan en dat vieren wij graag met onze klanten! Daarom hebben wij nu een leuke Kerst & nieuwjaars actie voor u! Bij besteding van meer dan 500 euro krijgt u van 20 december tot en met 31 januari een gratis cadeau! Hierbij heeft u de keuze uit een origineel wijnstandaard t.w.v. 119 euro of een prachtig, rustiek krukje t.w.v. 89 euro.(meer…)
leren BBQ schort

Bijzonder vaderdag cadeau bij Teak & Wood!

Psst.. over een maand is het alweer vaderdag. Hoog tijd om alvast na te gaan denken over een vaderdag cadeau! Wil jij dit jaar eens extra uitpakken en je vader verwennen met een wel heel bijzonder cadeau? Ga dan voor een stoer, lederen BBQ-schort met bieropener van het merk Porem. Nu verkrijgbaar bij Teak & Wood!(meer…)