Sidetables

Teak sidetables

Wandtafels, ofwel teak sidetables zijn mooie en praktische teak meubelen voor in de hal, de woonkamer of een andere ruimte in huis. Origineel waren het tafels zonder lades maar omdat opbergruimte toch wel heel erg handig is, hebben we ook een aantal modellen met lades aan ons assortiment toegevoegd. Lees meer..

Ze zijn rank en ondiep en nemen daardoor weinig plek in. U kunt een teak bijzettafel zowel vrij in de kamer plaatsen als tegen de wand. Vrij in de ruimte dient hij vaak als een soort afscheiding. De sidetable leent zich prima voor het uitstallen van uw familiefoto’s. Bovendien passen teakhouten wandtafels goed in elk interieur.

Een teakhouten sidetable is een aanvulling op uw interieur

Een teakhouten sidetable is een mooie aanvulling als u al andere teakhouten meubelen in uw interieur heeft staan zoals een teak tafel of teakhouten salontafel. Toch is dit niet noodzakelijk: de warmte van teak maakt dat een meubel ook in een andere interieur past en juist een hele mooie aanvulling kan zijn op een andere stijl. Of die nu modern of heel klassiek is. Een wandtafel is ideaal te gebruiken als klein opbergmeubel. De bijzettafel kan worden aangekleed met een bos bloemen, foto’s van de kinderen of andere accessoires. Wie is er niet geholpen met een praktisch en toch mooi klein meubel?

Teak en Wood maakt ook sidetables op maat

Kunt u geen teak wandtafel op onze website gevonden die aan al uw wensen voldoet? Geen probleem: Wij leveren ook teak meubelen op maat. Bel of mail ons uw wensen voor een sidetable of kom langs in onze Teak showroom, dan bekijken we samen met u wat er mogelijk is! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te e-mailen of te bellen. Onze informele teak showroom is te vinden in Zundert. Kom langs op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag of maak een afspraak. Een van onze medewerkers geeft u graag advies bij de aanschaf van een sidetable of andere meubels.

 • Wandtafel Lesung

  De wandtafel Lesung is een mooi en praktisch teakhouten meubel voor in de woonruimte. Er zijn twee afwerkingen leverbaar, namelijk in blank teak geschaafd of blank teak rustiek. Een sidetable is geschikt voor ieder interieur en een aanvulling bij andere teak meubelen. Het is leverbaar met of zonder lades voor extra opbergruimte.

   

  Vindt u geen wandtafel wat aan uw wensen voldoet? Maak dan een afspraak met ons voor advies of maatwerk.

   259,00
 • Wandtafel Lesung (+plank)

  Voor extra opbergruimte in de woonkamer kiest u voor de wandtafel Lesung met extra plank. Sidetables zijn geschikt voor elk interieur en bieden meer opbergruimte. De wandtafel is ook leverbaar zonder de extra plank. U kunt kiezen uit twee verschillende afwerkingen, namelijk blank teak geschaafd of rustiek. De sidetable sluit prima aan bij andere teak meubels en is eenvoudig te onderhouden.

   

  Voor advies of maatwerk neemt u vrijblijvend contact met ons op!

   295,00
 • Wandtafel Florian

  Deze wandtafel geeft een warme en gezellige sfeer in de huiskamer. Het is ook ideaal om te gebruiken als klein opbergmeubel. Het is een stevige tafel die eenvoudig te onderhouden is. De tafel heeft twee lades die geschikt zijn voor het opbergen van bijvoorbeeld sleutels, portemonnees of paspoorten. Standaard is het alleen leverbaar in blank teak rustiek met een geborstelde afwerking.

   

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor maatwerk of advies.

   295,00
 • Wandtafel Dengkleh

  Deze prachtige wandtafel geeft de kamer meer warmte en sfeer. Voor extra opbergruimte is het leverbaar met of zonder lades. De sidetable is geschikt voor ieder interieur en kan prima gecombineerd worden met andere teak meubels in de woonruimte. Het is ideaal te gebruiken als klein opbergmeubel voor waardevolle spullen.

   

  Voldoet de wandtafel niet aan uw wensen? Neem contact op met Teak en Wood voor advies of maatwerk.

   350,00
 • Wandtafel Dengkleh (+plank)

  De wandtafel Dengkleh is een mooi en praktisch meubel in de woonkamer. Het geeft warmte en sfeer en tegelijkertijd biedt het opbergruimte. De tafel is geschikt in ieder interieur en eenvoudig te combineren met andere meubels in de woonruimte. Deze sidetable is leverbaar met of zonder lades. De tafel is gemaakt van gerecycled teak afkomstig van het Indonesische eiland Java.

   

  Voor vragen of advies kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

   375,00
 • Wandtafel Mérida

  Deze wandtafel heeft veel opbergruimte. Met maar liefst 4 lades en twee onderplanken is de tafel geschikt voor het opbergen van allerlei spullen. De teak sidetable is gemaakt van gerecycled teak afkomstig van het Indonesische eiland Java. Het geeft daardoor warmte en sfeer in de woonkamer. Het meubel is een prima aanvulling bij andere teakhouten meubelen.

   

  Voor andere afmetingen neemt u contact met ons op over de prijs en levertijd.

   395,00
 • Wandtafel Corona

  Deze wandtafel Corona geeft de woonruimte meer sfeer en gezelligheid. Door de 3 lades heeft de tafel ook een praktisch aspect. Het is geschikt voor ieder interieur en eenvoudig te combineren met andere teak meubels. De Corona is standaard leverbaar in blank teak rustiek met een geborstelde afwerking. Het is eenvoudig te onderhouden en kan tegen een stootje. De tafel is leverbaar in twee afmetingen.

   

  Prijzen en levertijd in andere uitvoeringen zijn op aanvraag mogelijk.

   495,00
 • Wandtafel Makkasar Dengkleh

  Wandtafel Marakech

  U kiest voor de wandtafel Marakech Dengkleh als u houdt van een warme sfeer in uw woning. Doordat de tafel gemaakt is van gerecycled teak is de meubel geschikt voor ieder interieur of woonstijl. Of u nu van een landelijke, industriële of moderne stijl houdt. Wilt u maatwerk bespreken? Dat kan. Neem contact met ons op en één van onze medewerkers helpt u met al uw vragen.

   

   550,00
 • Wijnkast Chardonnay

  De wijnkast Chardonnay is een ideaal voor het opslaan van flessen wijn. De tafel heeft 2 lades. In deze lades kunt u andere spullen opbergen. De teak wijnkast is gemaakt van gerecycled teak afkomstig van het Indonesische eiland Java. Het is leverbaar in blank teak rustiek met een geborstelde afwerking met een afmeting van 110 x 40 x 78  en 170 x 40 x 78 centimeter.

   

  Voldoet deze wijnkast niet aan uw wensen? Neem contact met ons op voor advies of maatwerk.

   595,00
 • Sidetable Edge

  De sidetable Edge is een mooi en praktisch meubel voor in uw huis! Standaard is de tafel leverbaar in blank rustiek (geborsteld) met de afmetingen van 110 x 30 x 80 centimeter. De tafel heeft opbergmogelijkheden door de 3 lades. Deze lades zijn voorzien van blank stalen grepen. De wandtafel is geschikt in ieder interieur en kan eenvoudig gecombineerd worden met andere teakhouten meubels.

   

  Voor advies of maatwerk neemt u vrijblijvend contact met ons op.

   595,00
 • Sidetable Odeon

  Gerecycled teakhout, frame zwart gepoedercoat.

   599,00
 • Sidetable Nirvana

  Deze sidetable is uniek voor in de woonkamer. Het geeft niet alleen warmte en sfeer, maar is ook praktisch door de opbergruimte. Een extra detail zijn de greeploze lades. De wandtafel is namelijk uitgerust met een soft-close systeem, waardoor de lades vanzelf zachtjes sluiten. De standaard uitvoering is alleen leverbaar in blank teak rustiek met een geborstelde afwerking en beschikbaar in 3 verschillende afmetingen.

   

  Voor advies of maatwerk neemt u contact met ons op!

   695,00
 • Wandtafel Bella

  De mooie en praktische wandtafel past in elk interieur. Het is eenvoudig te combineren met andere teak meubels of accessoires. De tafel geeft warmte en sfeer in de huiskamer. Het biedt tevens ook opbergruimte voor allerlei spullen door de 4 lades. De standaard uitvoering is alleen leverbaar in blank teak rustiek.

   

  Voor meer informatie of advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar voor uw vragen.

   750,00
 • Sidetable Beam Black

  Gerecycled teakhout, zwarte beits en transparante lak afwerking. Frame zwart gepoedercoat. Bladdikte 6 cm.

   779,00