Teak wijnkasten

Teak wijnkasten

Voor de liefhebber van zowel hout als wijn beschikt Teak en Wood over een collectie teak wijnkasten waarin u uw Chardonnay, Merlot, Chablis, Bourgogne of andere lievelingswijn kunt opbergen. De teak wijnkasten zijn niet alleen praktisch in gebruik maar ook een lust voor het oog.Lees meer..

Sommige modellen combineren de wijnvakken met lades waarin u nog andere spullen kunt opbergen. Teakhouten wijnkasten zijn goed te combineren en passen daarom in ieder interieur, zowel modern als klassiek. Het teakhout komt van oude boerderijen, schuren en andere gebouwen uit Java. Doordat het gebruikt hout is heeft het een bijzonder warme uitstraling en unieke structuur.

Een teak wijnkast hoeft niet in de wijnkelder te staan

De teak wijnkasten zijn gemaakt van tweedehands, FSC-gecertificeerd hout. U kunt meestal kiezen uit de uitvoeringen blank, extra grof en koloniaal. Soms hebben we ook een model dat blank teak hout combineert met wit gelakt hout. In een wijnkast kunt u vele flessen wijn kwijt want de vakken zijn zo gemaakt dat de kast zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt. De teakhouten wijnkast kunt u natuurlijk in de wijnkelder plaatsen maar dat zou haast zonde zijn van zo’n mooie kast. De wijnkasten van Teak en Wood staan ook heel goed in uw woonkamer of keuken. Wij wensen u alvast heel veel plezier van uw kast en uw wijnflessen die ongetwijfeld goed zullen smaken!

U bent welkom in onze teak showroom!

Op zoek naar een ander soort teakhouten kast? Kijk dan ook eens bij onze teak TV-kastencommodes, teakhouten boekenkasten en vitrinekasten. Wilt u de teak wijnkast in het echt zien en aanraken? Kom dan gerust eens langs in onze informele teak showroom in Zundert. Hier kunt u onze teakhouten meubels bewonderen en u kunt hier terecht met vragen, een van onze medewerkers geeft u graag advies. Als u geen teak wijnkast kunt vinden die helemaal aan uw eisen voldoet kunnen we ook de mogelijkheden van maatwerk met u doornemen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te e-mailen of te bellen.

Filter
 • Wijnkast Pinot Noir

   395,00
 • ,

  Wijnkast Chardonnay

   695,00
 • Wijnkast Venetie

   895,00
 • Teakhouten wijnkast

  Wijnkast Annabel

   2.295,00