Teak commodes

Teak commodes

Bij Teak en Wood kunt u terecht voor allerlei teak kasten, zo ook teak commodes. Het woord commode betekent niets meer of minder dan een lage kast op poten met lades. In de praktijk is het vooral een heel mooi en praktisch opbergmeubel waar u van alles in kwijt kunt.Lees meer..

 De modellen commodes die we bij Teak en Wood verkopen, zijn aangepast aan de huidige vraag en wensen en variëren in maat, hoogte en opbergmogelijkheden. Een teakhouten kast is degelijk en sterk en heel goed te combineren met zowel andere teakhouten meubelen als een hele andere inrichting. De kasten van Teak en Wood zijn allemaal uniek en niet kapot te krijgen!

Commodes van teak zijn mooi en praktisch

We hebben teakhouten commodes met lades, deurtjes of een combinatie hiervan. Een commode is geschikt voor hele uiteenlopende ruimtes. In de slaapkamer is hij handig voor ondergoed, sokken, riemen en andere kleine kledingstukken. In de hal kan iedereen zijn winterspullen en sleutels erin kwijt. In de woonkamer en studeerkamer is het een handig opbergmeubel voor schrijfspullen, fotoboekjes of andere kleine zaken en in de babykamer kunt u er kleertjes, luiers en andere babyspulletjes in opbergen. Uiteraard kunt u op de kast ook allerlei accessoires kwijt die uw kamer aankleden.

In onze teak showroom staat de koffie klaar!

Is een teakhouten commode niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan ook eens voor een teak TV meubelboekenkast of opbergkast. Wilt u onze teak meubelen in het echt zien en aanraken? Kom dan gerust eens langs in onze informele  teak showroom in Zundert. De koffie staat voor u klaar! Hier kunt u terecht met vragen, een van onze medewerkers geeft u graag advies. Als u geen commode kunt vinden die helemaal aan uw eisen voldoet kunnen we ook de mogelijkheden van maatwerk met u doornemen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te e-mailen of te bellen.

Filter
 • ,

  Commode Criss Cross

   799,00
 • Meidenkast

   995,00
 • Meidenkast Nirvana

   1.095,00
 • 12-ladencommode Cottage

   1.195,00
 • ,

  Commode Criss Cross

   1.199,00
 • Ladencommode Nirvana

   1.795,00