Teak bureau's / secretaires

Teak bureau's / secretaires

Teak bureau’s en secretaires

Een teak secretaire klinkt als een meubelstuk van vroeger maar niets is minder waar. Aangepast aan de moderne tijd is het nog steeds een praktisch en prachtig meubel. Een secretaire is eigenlijk een bureau met een inklapbaar of inschuifbaar bureaublad met daarboven en/of daaronder allerlei opbergruimte. Lees meer..

 In een teakhouten secretaire kunt u ongelooflijk veel kwijt zonder dat het teakmeubel een enorme ruimte in de kamer inneemt. Ideaal voor in de woonkamer maar ook zeer geschikt voor een studeer- of werkkamer. Teakhout geeft warmte en sfeer aan uw kamer en is daarnaast geschikt als opbergmeubel.

Teak meubelen

Naast secretaires van teak hebben we ook prachtige bureaus van teakhout. Bij een bureau kunt u uw bureaustoel er in het midden onder schuiven en heeft u aan de buitenkanten lades en deurtjes. Een secretaire of bureau staat prachtig in uw woonkamer, studeerkamer of kantoor. Zeker als u in die ruimte ook een andere teakhouten kast zoals een teak TV meubel heeft staan of neerzet. Maar teakhouten meubels zijn goed te combineren in allerlei interieurs, van modern tot klassiek. Met een inklapbare teak secretaire verbergt u gemakkelijk al uw papieren zodat ze uit het zicht zijn verdwenen maar toch binnen handbereik blijven liggen. Op een teakhouten bureau heeft u ruimte voor een computer en allerlei accesoires om uw kamer mee aan te kleden.

Kom langs in onze teak showroom!

Bent u nieuwsgierig geraakt naar teakhouten bureaus en secretaires of een van onze andere teak meubelen? U bent van harte welkom in onze teak showroom in Zundert. Hier kan een van onze medewerkers u adviseren. Ook is het mogelijk hier te bespreken welke mogelijkheden er zijn wat betreft maatwerk. Want mocht uw ideale teak bureau of secretaire er niet zijn dan maken we deze graag op maat voor u. Natuurlijk kunt u ons ook altijd e-mailen of bellen met vragen of om een afspraak te maken.

Filter
  • Secretaire Biro

     1.295,00
  • Bureau Single Desk

     1.295,00