Praktische meubels voor ieder huis

praktische meubels

Praktische meubels voor ieder huis

Praktische meubels; dat klinkt saai. Het tegendeel is echter waar. Er zijn genoeg mooie meubels, die ook nog eens heel functioneel zijn. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op. Of je nu een landelijk of juist een industrieel interieur hebt, deze drie praktische meubels zijn onmisbaar in ieder huis.

Bijzettafel als praktisch meubel

De teakhouten bijzettafel is niet voor niets de trend van het afgelopen jaar. Deze kleine praktische meubels kun je werkelijk overal in huis kwijt. In de woonkamer verplaatst je deze compacte tafeltjes makkelijk van de ene zitplek naar de andere: tussen twee fauteuils in of naast de bank. Je hebt zo alles handig bij de hand.

Heb je een ongezellig hoekje in huis? Waar je niets mee kunt. De teakhouten bijzettafel biedt dan uitkomst. Combineer een teakhouten bijzettafeltje met een mooie plant of vaas. En voila; het hoekje is omgetoverd naar een echte sfeermaker. De styling mogelijkheden van een bijzettafel zijn enorm. Je kunt een bijzettafel ook heel goed kwijt in de slaapkamer. Vervang het nachtkastje eens door een stoere teakhouten bijzettafel op wielen. Als decoratie-item is de teakhouten bijzettafel echt onmisbaar.

Bruikbare sidetable

Met een teakhouten sidetable kun je werkelijk alle kanten uit. In eerste instantie werden deze ranke wandtafels gebruikt om extra tafelruimte te creëren. Tegenwoordig is dit praktische meubel overal in huis inzetbaar. Het enige wat de sidetable nodig heeft is een plek tegen de wand, bed of bank. Gebruik de teakhouten sidetable eens als praktische opberger in de hal of slaapkamer. Heel handig om kleine spulletjes snel in op te ruimen.

Heb je een mooie verzameling van keramiek en wil je die meer aandacht geven? De teak sidetable is een fijne pronktafel, waar jouw verzameling tot zijn recht komt. Ook in de tuin misstaat een sidetable niet. Zet er bijzondere planten op en je hebt een functionele plantentafel. Verrassend mooi in combinatie met teakhouten tuinmeubelen.

Handige commode

De tijd dat een commode alleen in de babykamer staat, zijn we al lang voorbij. En gelukkig maar. Dit is met recht een praktisch meubelstuk waar je veel aan hebt. Natuurlijk wordt de teakhouten commode vaak gekocht voor de babykamer. Heel handig om al die kleine babykleertjes en andere babyspulletjes in op te bergen. Maar na de kindertijd is de commode ook goed te gebruiken als praktische opberger in andere ruimtes.

Gebruik de teakhouten commode eens in de slaapkamer voor het opbergen van sokken, sieraden en andere kleine accessoires zoals sjaaltjes. Ook in een studeerkamer komt een teak commode tot zijn recht. Je zult verbaasd zijn hoeveel boeken, mappen en schrijfspulletjes je er in kwijt kunt. Meer orde in de hal? Daar zorgt een teakhouten commode eenvoudig voor. Geen los slingerende spullen meer, maar alles netjes opgeborgen. Dat is nog eens fijn binnenkomen!

Zeg eens eerlijk! Kun jij nog zonder één van deze praktische meubels?

Wil je meer weten over de voordelen van meubels gemaakt van teakhout? Lees hier over in onze blog over de voordelen van houten meubels.

Deel dit bericht