Salontafels

Salontafels

Teak salontafel

Een teak salontafel is handig om voor of naast de bank te hebben staan. Of u nu met de benen gestrekt wilt of een plaats nodig heeft voor de tvgids en een kopje koffie, op een salontafel kunt u van alles op kwijt. Een teakhouten salontafel past dankzij zijn warme en tijdloze uitstraling in elk interieur en is niet alleen mooi maar vooral ook heel praktisch.Lees meer..

 Teak en Wood heeft voor elk wat wils. Met of zonder dienblad, lades, opbergvakken of onderbladen. Het teakhout geeft warmte en sfeer aan uw woonkamer en gaat goed samen met andere meubelen.

Unieke teakhouten salontafels

Ook wat betreft modellen is de keuze in teakhouten salontafels groot. Van vierkante, volledig dichte modellen tot en met rechthoekige open modellen: we hebben het allemaal. De teak salontafels hebben vierkante poten, subtiele gedraaide pootjes, wieltjes of geen poten. Ze zijn gemaakt van gebruikt teakhout, soms in combinatie met wit gelakt hout zoals bij de modellen van de serie Nuri. Elke teak tafel heeft unieke nerfstructuren en is daarom de enige in zijn uitvoering. Onze salontafels worden van gebruikt hout maken. Dit hout komt van gesloopte boerderijen, schuren en huizen van het Indonesische eiland Java en is FSC gekeurd. Een duurzame tafel koopt u dus bij Teak en Wood.

Teak en Wood maakt ook salontafels op maat

Heeft u geen teakhouten salontafel op onze website gevonden die aan al uw wensen voldoet? Geen probleem: wij leveren ook teak meubelen op maat. Dit kan gecombineerd worden met TV-kasten. Bel of mail ons uw wensen of kom langs in onze Teak showroom, dan bekijken we samen met u wat er mogelijk is! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te e-mailen of te bellen. Onze informele showroom is te vinden in Zundert. Kom langs of maak een afspraak. Een van onze medewerkers geeft u graag advies bij de aanschaf van teakhouten meubels.

Filter