Salontafels

Teak salontafel

Een teak salontafel is handig om voor of naast de bank te hebben staan. Of u nu met de benen gestrekt wilt of een plaats nodig heeft voor de tvgids en een kopje koffie, op een salontafel kunt u van alles op kwijt. Een teakhouten salontafel past dankzij zijn warme en tijdloze uitstraling in elk interieur en is niet alleen mooi maar vooral ook heel praktisch.Lees meer..

 Teak en Wood heeft voor elk wat wils. Met of zonder dienblad, lades, opbergvakken of onderbladen. Het teakhout geeft warmte en sfeer aan uw woonkamer en gaat goed samen met andere meubelen.

Unieke teakhouten salontafels

Ook wat betreft modellen is de keuze in teakhouten salontafels groot. Van vierkante, volledig dichte modellen tot en met rechthoekige open modellen: we hebben het allemaal. De teak salontafels hebben vierkante poten, subtiele gedraaide pootjes, wieltjes of geen poten. Ze zijn gemaakt van gebruikt teakhout, soms in combinatie met wit gelakt hout zoals bij de modellen van de serie Nuri. Elke teak tafel heeft unieke nerfstructuren en is daarom de enige in zijn uitvoering. Onze salontafels worden van gebruikt hout maken. Dit hout komt van gesloopte boerderijen, schuren en huizen van het Indonesische eiland Java en is FSC gekeurd. Een duurzame tafel koopt u dus bij Teak en Wood.

Teak en Wood maakt ook salontafels op maat

Heeft u geen teakhouten salontafel op onze website gevonden die aan al uw wensen voldoet? Geen probleem: wij leveren ook teak meubelen op maat. Dit kan gecombineerd worden met TV-kasten. Bel of mail ons uw wensen of kom langs in onze Teak showroom, dan bekijken we samen met u wat er mogelijk is! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te e-mailen of te bellen. Onze informele showroom is te vinden in Zundert. Kom langs of maak een afspraak. Een van onze medewerkers geeft u graag advies bij de aanschaf van teakhouten meubels.

 • Bijzettafel Fendy

  Blad gerecycled teakhout, frame zwart poedercoat.

   119,00
 • Bijzettafel Fendy hoog

  Gerecycled teakhout, frame zwart poedercoating.

   139,00
 • Salontafel Odeon

  Gerecycled teakhout, frame zwart gepoedercoat.

   139,00
 • salontafel donker teak

  Salontafel Fendy

  Blad gerecycled teakhout, frame zwart poedercoat.

   179,00
 • Salontafel Lesung (+plank)

  De salontafel Lesung is ideaal voor in de woonkamer bij de bank of stoelen. Door de kwaliteit van het teakhout geeft de tafel warmte en sfeer in de huiskamer. Er zijn twee type afwerkingen beschikbaar, afhankelijk van uw wensen of woonstijl. De huiskamertafel bevat twee lades voor het opbergen van tijdschriften of afstandsbedieningen. Voor meer opbergruimte zijn er grotere maten leverbaar.

   

  Voor advies of maatwerk neemt u vrijblijvend contact met ons op.

   195,00
 • Salontafel Cuba

  Deze karaktervolle salontafel is een simpele, maar moderne meubelstuk voor in de woonkamer. De tafel is alleen leverbaar in blank teak rustiek met een geborstelde afwerking. De Cuba is gemaakt van gerecycled teakhout afkomstig van het Indonesische eiland Java. De meubel is prima te combineren met andere meubels in de huiskamer. Deze uitvoering is in twee maten leverbaar.

   

  Maak een afspraak om dit meubelstuk te kunnen zien in onze showroom!

   199,00
 • Teak salontafel

  Bijzettafel Cube

  De bijzettafel is ideaal voor bij de bank of naast de huiskamerstoelen. Door het model is er opbergruimte beschikbaar onder het tafelblad. De tafel is standaard leverbaar in blank teak rustiek met een geborstelde afwerking. De bijzettafel geeft warmte en sfeer in de huiskamer en is prima te combineren met andere teakhouten meubels in de huiskamer of keuken. Er zijn twee maten leverbaar.

   

  Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

   199,00
 • Hoektafel Dengkleh

  De hoektafel Dengkleh is geschikt voor in de hoek van de huiskamer tussen twee banken of huiskamerstoelen. De tafel is leverbaar met een lade voor meer opbergruimte of zonder lade. De Dengkleh geeft warmte en sfeer in de huiskamer en past in ieder interieur. De bijzettafel is leverbaar in 3 maten, gemaakt van gerecycled teakhout.

   

  U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies of maatwerk.

   199,00
 • teak salontafels opgestapeldsalontafel van teak

  Salontafel Madison

   199,00
 • zwarte stalen poten

  Salontafel Cabrini

  Gerecycled teakhout, frame zwart poedercoating.

   199,00
 • Hoektafel Dengkleh met plank

  Deze hoektafel is geschikt voor iedere huiskamer of woonruimte, Door de warme en sfeervolle uitstraling kan deze tafel prima gecombineerd met andere stijlen en meubels. De hoektafel is ook leverbaar zonder extra plank. De tafel kan dus gebruikt worden als opslag van tijdschriften en afstandsbedieningen. Er zijn drie verschillende maten leverbaar

   

  Voor maatwerk of advies kunt u contact met ons opnemen.

   239,00
 • Salontafel Florian

  De karakteristieke salontafel past in iedere huiskamer bij de bank of kamerstoelen. De tafel is leverbaar met een of meerdere lades, afhankelijk van de afmetingen. De standaard uitvoering is leverbaar in blank teak rustiek met een geborstelde afwerking. Hierdoor krijgt de salontafel een robuust uiterlijk. De huiskamertafel is gemaakt van gerecycled teakhout. Teak en Wood levert alleen de beste kwaliteit!

   

  Voor meer informatie of advies kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

   295,00
 • Salontafel Eka

  De salontafel Eka Dengkleh is uniek is de huiskamer. Het is op het oog een massieve tafel die warmte en sfeer uitstraalt. Echter door ‘blinde’ lades is de salontafel ook functioneel voor opslag. Denk hierbij aan een warm kleed voor op de bank, elektronisch apparatuur en tijdschriften. De tafel is leverbaar in 4 afmetingen en gemaakt van gerecycled teakhout. Teak en Wood garandeert de beste kwaliteit.

   

  Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen.

   395,00
 • Salontafel Dengkleh

  Deze prachtige teak salontafel is uniek voor de woonkamer. Het is geschikt voor ieder interieur en eenvoudig te combineren met andere meubels en accessoires. Het is gemaakt van de beste kwaliteit gerecycled teakhout afkomstig van het Indonesische eiland Java. De tafel is leverbaar in 2 afmetingen met of zonder lades voor extra opbergmogelijkheden.

   

  Mocht uw afmetingen ontbreken, kunt u gerust contact met ons opnemen voor het bespreken van maatwerk.

   395,00
 • Salontafel Odeon

  Gerecycled teakhout, frame zwart gepoedercoat.

   399,00
 • Salontafelset Mont Blanc

  Black bazalt, frame zwart poedercoating.

   439,00
 • Salontafel Cube

  De populairste salontafel van ons assortiment is de Cube. De tafel is alleen leverbaar in blank teak rustiek met een geborstelde afwerking. Het is geschikt voor iedere huiskamer en eenvoudig te combineren met andere accessoires of woonstijlen. Door de extra plank aan de onderkant is de tafel ook geschikt voor de opslag van papierwerk of elektronisch apparatuur.

   

  Voor maatwerk of advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

   495,00
 • Salontafel Dengkleh met plank

  De salontafel Dengkleh past in iedere huiskamer. Door de onderplank is er een extra mogelijkheid voor het opbergen van onder andere tijdschriften en afstandsbedieningen. De tafel is leverbaar met of zonder lades. De tafel is gemaakt van gerecycled teakhout wat afkomstig is van het eiland Java. Iedere salontafel heeft zijn eigen unieke nerfstructuur. Teak en Wood garandeert u de beste kwaliteit.

   

  Neem contact met ons op als u vragen heeft of advies wilt.

   495,00
 • Salontafel Tuareg

  Gerecycled teakhout, frame zwart poedercoating.

   499,00
 • Hoektafel Kebof

  Deze hoektafel heeft een uniek model. Het bestaat uit een boven- en onder plank met in één hoek twee kleine lades. De tafel heeft dus diverse opbergmogelijkheden. Het geeft warmte en sfeer in de huiskamer en is eenvoudig te onderhouden. De huiskamertafel is geschikt voor naast de bank of huiskamerstoelen. Het bestaat uit gerecycled teakhout afkomstig van het Indonesische eiland Java. Bij Teak en Wood leveren we alleen de beste kwaliteit.

   

  Neem contact met ons op voor uw vragen of advies!

   550,00
 • Salontafel Odeon

  Gerecycled teakhout, frame zwart gepoedercoat.

   579,00
 • Salontafel Diego

  De salontafel Diego is een stevige, dikke tafel gemaakt van massief gerecycled teakhout. De huiskamertafel is geschikt voor ieder interieur of woonstijl. Door het model krijgt de tafel een robuust uiterlijk. Het is eenvoudig te onderhouden en staat zeer stevig. Afhankelijk van uw wensen zijn er 3 afmetingen leverbaar.

   

  Wilt u deze salontafel zien in de showroom? Neem contact met ons op!

   595,00
 • Teak salontafel

  Salontafel Alonso

  De salontafel is strak vormgegeven met gerecycled teakhout afkomstig van het Indonesische eiland Java. De tafel heeft een vintage look en is geschikt voor iedere huiskamer. Ongeacht welke stijl of inrichting u heeft. De tafel heeft een afmeting van 100 x 100 x 30 centimeter en heeft twee opbergruimtes. Het onderhouden van de huiskamertafel is eenvoudig en het kan tegen een stootje.

   

  Prijs en levertijd is op aanvraag, neem contact met ons op!

   795,00
 • Salontafel Chest (12 lades)

  Deze prachtige karakteristieke salontafel past in ieder interieur. Met maar liefst 12 lades is deze tafel ook functioneel. Bijvoorbeeld voor het opbergen van tijdschriften of afstandsbedieningen. De Chest is standaard alleen leven leverbaar in blank teak rustiek met een geborstelde afwerking. Door deze afwerking krijgt de tafel een grove, robuuste uiterlijk. Geschikt voor bijvoorbeeld een industriële woonstijl.

   

  Voor meer informatie of advies kunt u contact met ons opnemen.

   995,00
 • Salontafel Chest (6 lades)

  Voor meer opbergmogelijkheden in de huiskamer is de salontafel Chest de beste keuze. De tafel heeft 6 lades, waardoor je allerlei papierwerk of elektronisch aparatuur kunt opbergen. Het is ook leverbaar met nóg meer opbergmogelijkheden, namelijk met 12 lades! Deze uitvoering is alleen leverbaar in blank teak rustiek met een geborstelde afwerking. Hierdoor krijgt de tafel een grof uiterlijk. Het is eenvoudig te onderhouden en is in slechts 1 afmeting leverbaar.

   

  Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

   995,00
 • Salontafel Banda

  De salontafel heeft een uniek kenmerk, namelijk een aluminium-strip in het midden van het blad en tafelpoten. De tafel heeft een robuuste uitstraling, maar geeft wel warmte en sfeer in de huiskamer. Standaard is het everbaar in blank rustiek met een geborstelde afwerking. U kunt uiteraard ook nog kiezen om de tafel te leveren zonder aluminium-strip. Het heeft een afmeting van 140 x 80 x 47 centimeter!

   

  Als u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

   995,00
 • Salontafel Jumal

  De salontafel Jumal is een uniek meubel voor in de huiskamer. De tafel is gemaakt van mixed wood en heeft een vintage uiterlijk. Het is vervaardigd uit zéér ruwe balken van oude biezen en/of brugdelen. De huiskamertafel is prima te onderhouden en kan tegen een stootje. De tafel heeft een afmeting van 105 x 105 x 35 centimeter.

   

  Voor vragen of advies kunt u contact met ons opnemen!

   1.395,00