Teak meubels op maat

Maatwerk teakmeubelen

teak meubels op maat

Bent u op zoek naar een meubel dat écht bij u past? Kunt u in ons uitgebreid assortiment teakmeubelen niet vinden wat u precies zoekt? Bij Teak en Wood kunt u ook terecht voor teak meubels op maat. We adviseren u graag! Het kan altijd zo zijn dat u iets in uw hoofd heeft dat u niet binnen onze vaste collectie kunt vinden. Bijvoorbeeld omdat u een ander model wilt, een combinatie van twee modellen of hele andere afmetingen. Geen probleem! Samen gaan we met u aan de slag om het perfecte meubel voor uw interieur te ontwerpen. Wordt u ook de trotse eigenaar van een van onze teakhouten meubels op maat?

Unieke meubels op maat

Zit uw ideale teak tafel, teakhouten dressoir, kast, teak bed, salontafel, teak TV-kast, stoel of teak tuinmeubel niet in ons assortiment? Dan maken wij het gewoon voor u! De meubels op maat van Teak en Wood zijn uniek omdat ze helemaal naar uw wensen en smaak worden gemaakt. Met een foto of tekening van uw ideale meubelstuk gaan we aan de slag om een ontwerp te maken. Heeft u geen afbeelding of weet u nog niet precies wat u wilt? Dan helpen wij u om uw eigen unieke teakhouten meubels op maat samen te stellen. Kom langs in de showroom in Zundert voor meer informatie of neemt contact op om een afspraak te maken. We zijn benieuwd!

Meubels op maat Teak meubels op maat

Kast op maat laten maken

Wilt u een teakhouten kast op maat laten maken? Denk bijvoorbeeld aan een buffetkast, winkelkast, dressoir, meidenkast of boekenkast. U kunt iedere soort kast op maat laten maken voor uw interieur. Zo kunt u zelf bepalen welke van de verschillende soorten teakhout u wilt gebruiken en welke afmetingen de kast moet hebben. Heeft u liever een open of gesloten kast en gaat u voor planken of lades of beiden? Ook dit zijn zaken die u zelf kunt bepalen. Wilt u weten hoe een kast of andere teakmeubels op maat laten maken in zijn werk gaat? Lees dan een van onze blogs!

Lees onze blogs over:

Een kast op maat laten maken Teak op maat

teak
Minimalistische wooninspiratie: Zo creëer jij een Scandinavisch interieur!

Een Scandinavisch interieur is erg populair geworden door de simpliciteit en elegantie die het...

teakhout
Zo bespaar je ruimte in jouw huis! 5x tips

Het inrichten van een kleine woning kan soms een hele opgave zijn. Tegenwoordig is...

teakhout
Moderne woonkamer inrichten: 5x tips

Ga je verbouwen, verhuizen of heb je gewoon zin om het helemaal anders aan...