Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

Teakhouten eetkamerstoelen

Robuust, subtiel, degelijk, klassiek of modern en strak. Onze teakhouten eetkamerstoelen zijn in vele modellen en uitvoeringen verkrijgbaar. We hebben stoelen met en zonder leuning maar ook krukjes en bankjes die prachtig bij een teakhouten tafel staan. U kunt teak stoelen overigens ook prima combineren met een hele andere stijl tafel.Lees meer..

 Dankzij de warme uitstraling van teak, past een meubelstuk van teak in elke stijl en elk interieur.

Teak stoelen bijpassend bij eettafel

Onze teak stoelen passen perfect bij een eettafel van teakhout en ze zijn volledig uitgevoerd in gebruikt, FSC-gekeurd teakhout. Een enkel model zoals eetkamerstoel Rio bijvoorbeeld, heeft een stoffen zitting. Door de unieke nerfstructuur van het hout is elke stoel uniek. Meerdere eetkamerstoelen samen vormen een mooi en speels geheel. De uitstraling is in ieder geval heel natuurlijk en sfeervol. Het combineren van teak eetkamerstoelen met andere teak meubels, zoals een teak TV meubel of teak bureau, zorgt voor een sfeervolle woonkamer.

Bezoek onze showroom

Heeft u interesse in stoelen of andere teak meubelen, kom dan eens langs in onze showroom in Zundert (tussen Bergen op Zoom en Breda). Hier kunt onze teak stoelen ook zien in combinatie met onze teak tafels of in combinatie met andere teak meubels. Zo kunt u de teak stoelen ook zien in combinatie met andere meubels, zodat u een goed beeld heeft van hoe de teak stoelen in uw interieur staan. Interesse? Neem dan contact met ons op en kom een kijken in onze informele showroom.

Filter