Blog

teak tuinmeubelen

Dit zijn de tuintrends van 2022!

Is jouw tuin, voorbereidend op deze zomer, ook toe aan een frisse uitstraling? Vorig jaar zagen we al dat we steeds meer tijd in onze tuin doorbrachten. Vooral tijdens het thuiswerken was het af en toe fijn om in de tuin even een frisse neus te halen. Doe inspiratie op en maak van jouw tuin de ruimte om tot rust te komen. Lees verder voor de tuintrends van 2022. (meer…)
teak

Wintertuin inspiratie 2021/2022

Het is weer winter en dan mag nieuwe tuininspiratie natuurlijk niet ontbreken. We merken vaak dat we rond deze tijd van het jaar minder tijd in onze tuin doorbrengen en er hierdoor ook minder aandacht aan besteden. Je kunt echter zó veel meer uit je tuin halen in de winter. Lees snel verder om erachter te komen hoe je dit doet! (meer…)
teakhouten meubels

Welke kast past er in mijn woonkamer?

Een kast is niet alleen een erg functioneel meubelstuk, maar kan ook een echte eyecatcher zijn. Zo gebruiken we ze vaak als opbergplek en zetten we er onze accessoires op. Kortom: kasten zijn onmisbaar in elke woonkamer. Maar hoe weet je nu welke kast er in jouw woonkamer past? Kasten zijn er immers in alle stijlen, formaten en kleuren. In deze blog nemen we de verschillende soorten kasten met je door en kom jij erachter welke kast er in jouw woonkamer past. (meer…)