Blog

Duurzaam interieur

3 tips voor een duurzaam interieur

Heb je nog geen duurzaam interieur? Dan is het nu tijd om daar verandering in te brengen! Met een duurzaam interieur volg je niet alleen de laatste trends maar kun je ook flink kosten besparen. Want duurzame meubels worden niet alleen milieuvriendelijk geproduceerd, maar gaan ook nog eens lang mee. Uit zichzelf of omdat je ze een nieuw leven hebt gegeven.

In deze blog geven we je 3 tips voor een duurzaam interieur.

(meer…)

Meer lezen...
Teakhouten bankje buiten

Teakhouten bankje buiten plaatsen? 4 stijlvolle ideeën voor in jouw tuin

Ben je op zoek naar een teakhouten bankje voor buiten? Dat is mooi, want er zijn vele soorten bankjes van teakhout geschikt voor in de tuin. Hierdoor vind je eenvoudig een bankje, dat voldoet aan jouw voorkeuren. Teakhouten bankjes creëren sfeer en geven jouw tuin extra uitstraling. In deze blog geven we 4 leuke ideeën voor het plaatsen van een teakhouten bankje in jouw tuin.

(meer…)

Meer lezen...
Koloniale meubelen

Koloniale meubelen iets voor jou?

Wist je dat koloniale meubels meubelen van teak zijn? Vroeger waren deze donkere meubelstukken al in trek en werd het hout uit Zuidoost Azië naar Nederland verscheept. Koloniaal teak is oorspronkelijk donker van kleur en de meubelen hebben vaak een imposante uitstraling. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor lichte varianten.

Zijn koloniale meubelen iets voor jou? Kom erachter in deze blog.

(meer…)

Meer lezen...
teakhouten meubels

3 tips voor het mixen en matchen van hout in het interieur

Hout is weer helemaal terug in 2018, maar bestaat er zoiets als te veel hout in het interieur? Jazeker, maar genoeg variatie maakt het interieur spannend en verschillende soorten hout passen soms juist goed bij elkaar. In dit artikel zullen we tips geven om verschillende soorten hout in het interieur te matchen, zonder dat het eruitziet alsof je in een blokhut in het bos leeft.

(meer…)

Meer lezen...

Jubileumactie: Teak en Wood is jarig en dat vieren we!

In 2018 bestaat Teak en Wood 10 jaar en dat vieren we. We hebben in verband met ons jubileum groot ingekocht! Zolang de voorraad strekt geven we maar liefst 25% korting op geselecteerde teakhouten eettafels in diverse afmetingen!

De afgelopen 10 jaar hebben wij veel mooie teakhouten meubels mogen leveren. We maakten vooral veel mensen blij met onze teak eetkamertafels. En we hebben besloten om dat in 2018 nog veel meer te gaan doen!

(meer…)

Meer lezen...
Teak en Wood kerst en nieuwjaarsactie

Kerst & nieuwjaars actie!

De feestdagen komen eraan en dat vieren wij graag met onze klanten! Daarom hebben wij nu een leuke Kerst & nieuwjaars actie voor u! Bij besteding van meer dan 500 euro krijgt u van 20 december tot en met 31 januari een gratis cadeau! Hierbij heeft u de keuze uit een origineel wijnstandaard t.w.v. 119 euro of een prachtig, rustiek krukje t.w.v. 89 euro.

(meer…)

Meer lezen...