Tafels

Teak en Wood heeft een ruim assortiment tafels. Wij leveren ook meubels op maat.

Tafels zijn er in allerlei vormen, maten en materialen. Zo kunt u een tafel kiezen die perfect past bij uw interieur, smaak en behoefte. Teak en Wood specialiseert zich in teakhouten tafels. Teakhout is duurzaam, gaat lang mee, vraagt om weinig onderhoud en geeft een warme uitstraling aan uw interieur. Ons assortiment heeft diverse soorten tafels. Denk aan ovale tafels, ronde tafels, bartafels en salontafels.

Lees meer..

Ronde tafels

Een ronde tafel neemt een stuk minder ruimte in beslag in vergelijking met een hoekige tafel. Organische vormen zijn de laatste jaren ook razend populair. Deze breken de rechte lijnen in een woonruimte. Hiermee is een ronde tafel het pronkstuk in uw interieur. Verder kan iedereen elkaar gemakkelijk aankijken en zorgt dat voor een stuk meer interactie aan tafel.

Salon tafel

Salontafels brengen extra sfeer in de woonkamer. U kunt ze gemakkelijk gebruiken als tafel of als opbergruimte. Dit is wel afhankelijk van het model wat u kiest. Een salontafel is makkelijk te combineren met andere meubels. Wij hebben een ruime selectie met diverse eigenschappen zoals lades, opbergvakken of dienbladen.

Side table

Side tables kunt u gebruiken om extra ruimte te creëren in huis. Ze zijn handig om accessoires op te plaatsen en het dient als sfeervolle toevoeging in uw interieur. Plaats ze naast uw bank, in de hal of in de slaapkamer. Het lijkt op een dressoir, maar ze zijn een stuk compacter en praktischer.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor het perfecte meubel.

Op maat gemaakt

Wij leveren ook maatwerk.

Bezorgd op locatie

Wij bezorgen uw meubels zelf.

Waarom een ovale eettafel

Ovale Tafels

Ovale tafels zijn de laatste jaren razend populair en een ware eyecatcher. Ruimtes bevatten vaak strakke lijnen. Een ovale tafel zorgt dat de lijnen doorbroken worden waardoor de tafel enorm opvalt. Daarbij zorgt de unieke vorm voor meer zitruimte. Iedereen kan gemakkelijk aanschuiven en maakt ook fijner oogcontact doordat de stoelen naar elkaar gericht zijn. Ideaal voor als u een gezin heeft. Teak en Wood beschikt over een ruim assortiment aan ovale tafels, maar maakt ook tafels op maat. Zo bent u zeker van een meubel wat bij u past.

Waarom een ovale eettafel
Ovale eettafel
Teakhout

Meubels op maat

Bent u al een lange tijd op zoek naar een speciaal meubel maar kunt u het niet vinden? Een meubel op maat is de perfecte oplossing. Zo kunt u het exacte meubel krijgen wat u voor ogen heeft. Teak en Wood verzorgt al jaren meubels op maat. Wij brengen uw wensen in kaart, verzorgen de schets totdat deze naar wens is, gaan over tot productie en de uiteindelijke levering van een product. Hiermee heeft u een meubel wat nergens anders te vinden is.

Teakhout
Waarom een tafel kopen