Interieur

Teakhouten interieur

Op zoek naar inspiratie voor je interieur? Hier vind je de blog van Teak en Wood, boordevol laatste trends en leuke inspirerende tips voor je woning.

Scandinavisch Interieur

Zo creëer je een scandinavisch interieur

Het Scandinavisch interieur heeft vele harten veroverd. Zo zien we deze interieurstijl de afgelopen jaren regelmatig terugkomen. Het kenmerkt zich door rust, eenvoud, functionaliteit en hoogwaardige meubels. Met de juiste kleuren en materialen kun je dus al snel een Scandinavisch interieur realiseren. Dit artikel helpt je met enkele tips al op weg! (meer…)
Meubel op maat maken

Hierom wil je een meubel op maat!

Producten die net niet in de kast passen, een eettafel die te dicht op de muur staat of je nieuwe meubel sluit niet goed aan bij de interieurstijl. Dit zijn vervelende dingen waar je tegenaan kunt lopen bij het kopen van meubilair. Een meubel op maat is daarom een perfecte optie en daarnaast brengt het veel voordelen met zich mee. Welke dit zijn? Lees het in ons blog.  (meer…)
Teakhouten Tuinmeubel

Vijf voordelen van teakhouten tuinmeubelen

De zomermaanden zijn begonnen! Dat betekent dat je weer vaker in de tuin kunt genieten van de zon. Een goede tuinset waar u heerlijk in kunt ontspannen is dan ook ideaal. Daarentegen kan het kiezen van een tuinset moeilijk zijn. Tuinsets zijn er namelijk in veel verschillende soorten materialen. Maar de laatste jaren wordt er veel gekozen voor teakhout. Dit brengt veel voordelen met zich mee! Welke voordelen dit zijn? Dat hebben we voor je op een rijtje gezet in dit blog.  (meer…)
Ronde Meubel op maat

Zo maken ronde teak tuintafels de tuin een stuk aangenamer

Een tuin vraagt om een zorgvuldige inrichting. Je wilt dat de tuin gezellig oogt maar niet te vol staat. Dat weten wij maar al te goed. Het is daarom belangrijk dat je goed let op de vorm van de tafel. Je kunt kiezen uit diverse vormen, waaronder: rechthoekige, ovale, vierkante en ronde tafels. Ronde tafels zijn erg populair bij gezinnen of mensen met een kleinere tuin. In dit blog lees je waarom!  (meer…)
teak kast

Urban jungle interieur: 5x tips!

Houd je van een kleurrijk, gezellig en vooral natuurlijk interieur? Urban jungle is dan echt iets voor jou! Met deze vrolijke interieurstijl laat je jouw woning eruit zien als een ware tropische bestemming. Wil jij ook dit vakantiegevoel in huis halen? Lees dan snel verder! (meer…)
teakhouten meubels

Welke kast past er in mijn woonkamer?

Een kast is niet alleen een erg functioneel meubelstuk, maar kan ook een echte eyecatcher zijn. Zo gebruiken we ze vaak als opbergplek en zetten we er onze accessoires op. Kortom: kasten zijn onmisbaar in elke woonkamer. Maar hoe weet je nu welke kast er in jouw woonkamer past? Kasten zijn er immers in alle stijlen, formaten en kleuren. In deze blog nemen we de verschillende soorten kasten met je door en kom jij erachter welke kast er in jouw woonkamer past. (meer…)