Tuinmeubelen: 3x zomers genieten met modern teak meubilair

teak tuinmeubelen

Tuinmeubelen: 3x zomers genieten met modern teak meubilair

Het is zomer en dat betekent dat de tuinmeubelen weer een prominent plekje in de tuin hebben gekregen. Maar is jouw tuinmeubilair eigenlijk toe aan vervanging? En ben je op zoek naar inspiratie? In deze blog geven wij je 3 zomerse ideeën voor jouw nieuwe teakhouten tuinmeubilair.

1. Ga voor een grote teakhouten tuintafel

tuinmeubelen teakhout grote tafel

Een grote teakhouten tuintafel is ideaal wanneer je tijdens de warme zomermaanden heerlijk buiten wilt eten. Of je nu een barbecue of familiefeest gaat organiseren, aan een grote tuintafel kun je gemakkelijk een ruim gezelschap kwijt.

Teak tuinmeubelen kenmerken zich door een robuust en duurzame karakter. Ben je op zoek naar tuinmeubelen die lang mee gaan? Dan is teakhout ideaal voor in jouw tuin. Daarnaast is teak meubilair zo goed als onderhoudsvrij en heeft het een warme en gezellige uitstraling.

Wil je meer lezen over de voordelen van houten meubelen? Of ben je op zoek naar meer informatie over het onderhoud van teak tuinmeubelen? Lees dan een van de volgende blogs:

3 voordelen van houten meubelen Onderhoud teak tuinmeubelen

2. Krijg een zomerse kleurtje in een teakhouten ligstoel

tuinmeubelen Teak ligstoel

Met een teakhouten ligstoel kun je heerlijk ontspannen werken aan een zomers kleurtje. Of je nu wilt zonnen, een boek wilt lezen of uitrusten, met een ligstoel kom je relaxed de zomer door.

De teakhouten ligstoel is verstelbaar aan het hoofd- en voeteinde. Hierdoor kun je de ligpositie helemaal aanpassen naar jouw voorkeuren. Bovendien heeft de ligstoel een handig tafeltje. Zo heb je altijd wat verfrissends of lekkers binnen handbereik.

3. Maak je tuinmeubilair compleet met een teakhouten tuinbank

Tuinmeubelen teakhouten Tuinbank Beaufort

Een teakhouten tuinbank kun je combineren met een tuintafel of als losstaand onderdeel aan jouw tuin toevoegen. Teakhouten tuinbanken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hierdoor vind je gemakkelijk een bank die bij jouw tuinstijl past. Bovendien geven ze de tuin extra uitstraling en meer sfeer.

Ben je op zoek naar meer inspiratie over teakhouten tuinbanken? Lees dan onze blog: Teakhouten bankje buiten plaatsen? 4 stijlvolle ideeën voor in jouw tuin.

Maatwerk tuinmeubelen?

Ben je op zoek naar maatwerk tuinmeubelen? Teak en Wood denkt graag met je mee om jouw idee volledig op te maat te laten maken. Voor meer informatie bekijk onze maatwerkoplossingen.

Wil je meer lezen over de tuintrends van 2018? Of vind je het interessant om meer te lezen over hoe je jouw tuin sfeervoller kunt maken? Lees dan een van de volgende blogs:

3x inspirerende tuintrends van 2018 Een sfeervolle tuin met teak tuinmeubelen 

Meer teakhouten tuinmeubelen

 

Deel dit bericht