Teakhouten bankje buiten plaatsen? 4 stijlvolle ideeën voor in jouw tuin

Teakhouten bankje buiten

Teakhouten bankje buiten plaatsen? 4 stijlvolle ideeën voor in jouw tuin

Ben je op zoek naar een teakhouten bankje voor buiten? Dat is mooi, want er zijn vele soorten bankjes van teakhout geschikt voor in de tuin. Hierdoor vind je eenvoudig een bankje, dat voldoet aan jouw voorkeuren. Teakhouten bankjes creëren sfeer en geven jouw tuin extra uitstraling. In deze blog geven we 4 leuke ideeën voor het plaatsen van een teakhouten bankje in jouw tuin.

1. Een moderne hoekbank van teakhout

Op dit moment is een moderne hoekbank van teakhout een populaire keuze voor in de tuin. Het maakt de tuin gezellig en geeft het een hippe uitstraling. Je kan het terras afmaken door gebruik te maken van mooie kussens en een teakhouten tuintafel. Hierdoor creëer je een luxe uitstraling waar veel mensen naar zoeken.

teakhouten bankje voor buiten

2. Gezellig zitten tussen de bomen

Heb je grote bomen in de tuin? Overweeg dan om gebruik te maken van een teakhouten zit- of ligbank tussen de bomen. Deze optie is ideaal voor natuurliefhebbers, die graag zo dicht mogelijk bij de natuur willen zitten. Ook ben je verzekerd van rust en schaduw tijdens warme zomerdagen.

3. Zwevend teakhout

De meest luxe optie voor een hedendaagse tuin is zwevend teakhout. Je kan kiezen voor een teakhouten schommelbank of een stijlvolle ligbank. In een zwevende bank kan je heerlijk ontspannen en tot rust komen. Het is ook comfortabel, waardoor het ideaal is voor zonnen of om een boek te lezen.

teakhouten bankje

4. Ga voor een stationsbank

Een stationsbank van teakhout is een handige optie voor in een kleine tuin. Door het traditionele design heeft het bankje een warme en gezellige uitstraling. Bovendien is het bankje in combinatie met een aantal kleurrijke planten een sfeervolle aanvulling voor in jouw tuin.

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor teakhout in jouw tuin?

Wil je meer inspiratie opdoen over de tuintrends van 2018? Lees dan de blog 3 inspirerende tuintrends 2018.

Ben je geïnteresseerd in een teakhouten schommelbank of een teakhouten hoekbank? Bekijk dan onze maatwerk oplossingen.

Deel dit bericht