Robuuste tafels blijven de trend

Robuuste tafels

Robuuste tafels blijven de trend

Robuuste tafels, we zien ze al een tijdje en deze trend zet zich ook na de zomer weer door. Het gaat hier om grove tafels van hout, eventueel aangevuld met stoere materialen zoals metaal. Robuuste tafels zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een modern of industrieel interieur. Ben je op zoek naar een nieuwe eettafel? In dit artikel lees je waarom jij straks ook een robuuste tafel wil.

Robuuste tafels zijn sterk

Robuuste tafels komen aan hun stoere look omdat ze grof en simpel zijn. De tafels bestaan vaak niet uit meer dan een groot, dik houten tafelblad en vier poten. Deze poten kunnen van hout of van metaal zijn. De simpelheid van deze tafels zorgen er ook voor dat ze ontzettend sterk zijn. Ze gaan daarom lang mee en dat betekent dat je er jaren plezier van kunt hebben.

Teak en Wood heeft een aantal robuuste tafels in het assortiment. Ook deze tafels zijn erg sterk, mede doordat ze zijn gemaakt van teakhout. Het hout dat hiervoor wordt gebruik is niet kapot te krijgen! Teak en Wood staat voor duurzaamheid en wij willen dan ook dat de meubels extra lang meegaan. Een robuuste eettafel koop je hier dus niet voor even maar voor je hele leven.

Industrieel interieur

Omdat robuuste tafels niet veel poespas hebben passen ze in bijna elk interieur. Ze passen echter wel het mooiste in een industrieel interieur. Dat komt door de grove houten en metalen elementen van de tafels. In een industrieel interieur komen dezelfde aspecten ook weer terug. Ook de strakke lijnen van de tafels komen mooi tot hun recht in een industriële kamer!

Robuuste tafels op maat

Naast het feit dat de tafels sterk zijn en in bijna elk interieur passen is er nog een reden te noemen waarom robuuste tafels de trend blijven. Deze tafels zijn namelijk vaak verkrijgbaar in verschillende maten. Dat betekent dat er heel veel meer keuze is en je niet alleen het model maar ook de maat kunt kiezen die bij je past. Kun je toch geen tafel vinden in de maat die je zoekt? Geen zorgen want Teak en Wood levert ook maatwerk. In de teak showroom kun je de robuuste tafel van je dromen laten ontwerpen.

Ben je op zoek naar een robuuste eettafel? Kijk dan eens rond op de website of bezoek de showroom van Teak en Wood in Achtmaal (bij Zundert).

Deel dit bericht