Haal de lente in huis!

Lente in huis

Haal de lente in huis!

De zon laat zich steeds vaker zien en ook de temperatuur kruipt langzaam omhoog, tijd om de lente in huis te halen! Het is misschien nog een tikkeltje vroeg, maar wij zijn wel toe aan een beetje lente. Met de volgende tips haal jij in een mum van tijd het voorjaar in huis!

Start met een voorjaarsschoonmaak

De perfecte manier om de lente in huis te halen is door te starten met een voorjaarsschoonmaak. Lap de ramen, stof, ruim alle troep op en maak alles weer eens grondig schoon. Zet de ramen open en laat je huis weer eens goed doorwaaien. Nu ruikt je huis weer fris, een goede basis voor een frisse start! Ruim alle winterse accessoires op en ga terwijl je bezig bent ook weer eens door je boekenkast of servieskast heen. Met een opgeruimd huis ben je helemaal klaar voor de lente.

Lente in huis

Bloemen en planten

Wat is nou een betere manier om de lente te vieren dan met gezellige bloemen en planten? Een bosje tulpen mag bijvoorbeeld niet ontbreken in een voorjaarsinterieur. Daarnaast passen hyacinten en narcissen natuurlijk ook perfect bij de lente. Met planten en bloemen breng je gelijk vrolijke kleuren in huis en een beetje groen kan nooit kwaad!

Vrolijke accessoires

Een paar vrolijk gekleurde accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken in een voorjaarsinterieur. Koop eens een paar nieuwe kussentjes voor op de bank of zet een paar vrolijk gekleurde vaasjes of kandelaars neer. Pastelkleuren passen perfect bij het voorjaar. Denk aan lila, roze, geel en lichtblauw of turquoise. Kies voor een kleur die goed bij de rest van je interieur past.

Voorjaar in huis

Teak tuinmeubels

Met de lente in de bol is het ook tijd om eens na te denken over de tuinmeubels. Zijn je tuinmeubels toe aan vervanging? Bekijk dan onze collectie met teak tuinmeubels eens! Deze prachtige klassieke tuinmeubels passen in iedere tuin en zijn ook nog eens super duurzaam. Lees verder op onze blog om de voordelen van teak tuinmeubels te ontdekken!

Deel dit bericht