Zo maak je je tuin zomerklaar

teak tuinmeubelen

Zo maak je je tuin zomerklaar

De zomerse temperaturen zijn weer in aantocht. Dat betekent dat we weer heerlijk de tuin ingaan. Hoe maak je je tuin zomerklaar?

Tuinmeubels schoonmaken

Ben je al in het bezit van een tuinmeubelset? Dan is het tijd om je set schoon te maken. Ben je toe aan een nieuwe tuinset? Bekijk dan eens de teak tuinmeubelen op de website of in onze showroom.

Breng wat huiselijkheid mee naar buiten

Wat dacht je van verschillende soorten kussens voor je tuinmeubelen? Kussens zijn niet alleen lekker om op te zitten, je kunt ze ook toevoegen ter decoratie. Kies voor natuurlijke tinten voor rust of kies voor bonte kleuren voor wat gezelligheid.

Planten

Behalve dat planten er leuk uitzien, zorgen ze ook voor een oase van rust. Je kunt zoveel planten in je tuin zetten als je zelf wil. Heb je groene vingers of juist niet? Als je wat minder groene vingers hebt, zijn plantenbakken ideaal.

Creëer schaduw met een parasol

Heb je een tuin met veel zon? Bescherm jezelf en anderen tegen de zon en de hitte met een parasol. Je kunt heerlijk bijkomen, lunchen, dineren of een goed boek lezen onder je parasol!

Verlichting

Het liefst genieten we van warme zomeravonden tot in de late uurtjes. Het is dan wel zo prettig als je nog iets kunt zien. Verlicht je mooiste planten en andere items. Geen zin om moeilijk te doen met een lichtplan? Een snoer met lampjes is ook heel sfeervol. Naast lampjes, verlicht je je tuin ook heel sfeervol met kaarsen. Tip: last van muggen of insecten? Zet een citronella kaarsje op je teak tuintafel.

Op zoek naar meer inspiratie voor de tuin? Lees dan meer van onze blogs.

Deze 5 items zijn onmisbaar in jouw tuin deze zomer!

Tuinmeubelen: 3x zomers genieten met modern teak meubilair

 

Deel dit bericht