Natuurlijk interieur met teakhout

Natuurlijk wonen

Natuurlijk interieur met teakhout

Een natuurlijk interieur is een geweldige trend die we steeds zien terugkeren, met meubels van teakhout breng je deze trend in huis. Robuuste tafels en andere meubels van stoer hout zijn al een aantal jaren ontzettend populair. Daarnaast halen we ook steeds meer planten in huis, in het echt maar ook verwerkt in printjes.

Heb je nog geen natuurlijk interieur maar vind je dit wel erg mooi? Wij geven je een aantal tips voor deze heerlijke groene trend!

Plantjes, plantjes en nog eens plantjes

Geen enkel natuurlijk interieur is compleet zonder plantjes. Je kunt ze op verschillende manieren in je interieur verwerken. Je kunt je huiskamer bijvoorbeeld al opfleuren door 1 vaasje met felgekleurde bloemen neer te zetten.

Bloemen natuurlijk interieur        Plantjes Natuurlijk Interieur

Ben je zelf creatief en heb je lege jampotjes over? Dan kun je deze ontzettend makkelijk omtoveren tot hippe bloempotjes. Zet de bloempotjes op een leuke manier in de woonkamer, bijvoorbeeld op een mooie schaal of in een oud mandje voor een vintage look.

Natuurlijk interieur met meubels van teakhout

Naast plantjes zijn meubels van teakhout natuurlijk ook een must in een natuurlijk interieur. Wat robuuster en stoerder hout, zoals teak, is het meest geschikt. Dit heeft namelijk de meest natuurlijke uitstraling. Niet elk meubel dat je aanschaft hoeft van hout te zijn, kies bijvoorbeeld voor een mooie teakhouten eetkamertafel en teak boekenkast en vul dit aan met zachte, gestoffeerde stoelen.

Gekleurde glazen woonaccessoiers

Wist je dat gekleurde glazen woonaccessoires prachtig staan in een natuurlijk interieur? Denk bijvoorbeeld aan glazen flessen of kruiken. Je kunt deze als vazen gebruiken maar ze mogen ook gewoon los als woonaccessoires worden neergezet. Bedenk welke kleuren goed binnen je interieur passen en zet een paar flessen of kruiken in die kleuren neer.

Glazen Woonaccessoires

 

 

 

 

 

 

 

 

Met deze tips verander je je huidige inrichting al snel in een mooi ‘groen’ interieur. Ben je op zoek naar een mooi meubel voor het begin van een natuurlijk interieur? Bekijk dan eens een van onze teakhouten meubelen!

Deel dit bericht