Deze 5 items zijn onmisbaar in jouw tuin deze zomer!

Deze 5 items zijn onmisbaar in jouw tuin deze zomer!

Het is tijd om de tuin zomerklaar te maken! Wat is een tuin zonder gezellige inrichting? We geven je een top 5 van tuin items die onmisbaar zijn deze zomer.

1. Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is onmisbaar tijdens lange zomeravonden in de tuin. Als er een plotselinge bui over je huis trekt of als het afkoelt, zorg je er met een overkapping voor dat je buiten kunt blijven zitten. Een overkapping zorgt voor de perfecte beschutting. Daarnaast beschermt een terrasoverkapping je ook tegen de felle zon.

2. Teak tuinmeubelen

Tuinmeubelen mogen niet ontbreken in jouw tuin deze zomer. Heerlijk buiten tafelen of zelfs buiten kokkerellen aan je nieuwe teak tuinmeubelen? Kun je het je al voorstellen? Heerlijk genieten van de zon met een verfrissend drankje. Hier kun je heerlijke zomeravonden doorbrengen met familie en vrienden.

Teak en Wood heeft de juiste modellen tuintafels van teakhout en teak tuinbanken in het assortiment. Onze tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Hierdoor vind je eenvoudig mooie en sfeervolle teak tuinmeubelen voor in jouw tuin.

3. Een tuinhaard

Met een tuinhaard zit je er heerlijk warm bij deze zomer. Daarnaast geeft het ook ontzettend veel sfeer.

4. Barbecue

Een barbecue is onmisbaar in jouw tuin. Tegenwoordig zijn barbecues niet alleen maar praktisch, ze zijn vaak ook een aanvulling op je tuininterieur.

5. Tuinverlichting

Tuinverlichting geeft je tuin ‘s avonds een hele andere dimensie. Of je nu een grote of kleine tuin hebt en of je nu veel of weinig tuinverlichting aanschaft.

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan meer van onze blogs.

Tuinmeubelen: 3x zomers genieten met modern teak meubilair

Woonkamer inrichten volgens de woontrends van 2019

 

Deel dit bericht