Zo maken ronde teak tuintafels de tuin een stuk aangenamer

Ronde Meubel op maat

Zo maken ronde teak tuintafels de tuin een stuk aangenamer

Een tuin vraagt om een zorgvuldige inrichting. Je wilt dat de tuin gezellig oogt maar niet te vol staat. Dat weten wij maar al te goed. Het is daarom belangrijk dat je goed let op de vorm van de tafel. Je kunt kiezen uit diverse vormen, waaronder: rechthoekige, ovale, vierkante en ronde tafels. Ronde tafels zijn erg populair bij gezinnen of mensen met een kleinere tuin. In dit blog lees je waarom! 

Ronde teak tuintafels nemen weinig ruimte in beslag

Ten eerste nemen ronde tuintafels niet veel ruimte in beslag in vergelijking met vierkante of rechthoekige tafels. Zo houd je meer plek over in jouw tuin. Wil je nog extra stoelen aanschuiven? Geen probleem! Omdat een ronde tafel geen hoeken heeft kun je gemakkelijk extra plaatsen creëren zonder dat het teveel ruimte in beslag neemt. 

Teak Tuintafel

Veiliger voor kinderen

Heb je een gezin? Dan is een ronde tafel een perfecte optie! Het is namelijk belangrijk dat kinderen veilig kunnen spelen in de tuin. Hoekige objecten kun je daarom beter vermijden. Doordat een ronde tafel geen hoeken heeft kunnen de kinderen zich niet snel stoten op een pijnlijke manier waardoor het voor meer veiligheid zorgt. 

Meer gezelligheid

Iedereen ervaart het wel eens: je probeert met iemand aan tafel te praten of je zit net in een positie waarbij je buiten de groep valt. Je moet jezelf hierdoor in verschillende posities draaien om de ander te zien. 

Met een ronde teak tuintafel heb je dit probleem niet meer! Alle stoelen zijn naar elkaar gericht, waardoor je iedereen aan kunt kijken. Het maakt daarbij niet uit of je in oneven aantallen aan de tafel plaatsneemt. Hiermee vormt er één groep en wordt jouw tuinset voor iedereen de favoriete plek om te zitten. 

Teakhout

Teakhout is een houtsoort wat oorspronkelijk komt uit Zuidoost-Azië. Het is een populaire soort omdat het jarenlang meegaat, weerbestendig is en vooral duurzaam. Teakhout is een vettige houtsoort waardoor het niet splintert. Zonder onderhoud gaat het nog jarenlang mee.

Bij Teak en Wood hanteren wij strenge eisen aan het hout. Alles bij ons is SVLK gekeurd wat aangeeft dat het legaal gekapt is. 

Tuintafels bij Teak en Wood

Teak en Wood heeft een ruim assortiment aan ronde teak tuintafels. Je kunt bij ons in de showroom voldoende inspiratie opdoen!

Kun je hier geen meubel tussen vinden wat bij je past? Teak en Wood maakt ook meubels op maat. Zo kun je zelf een meubel samenstellen dat aan al je wensen voldoet. Je kunt zelf volledig de keuze maken over de vorm, het materiaal, de kleur, textuur en de inhoud. Maak een afspraak via de contactpagina of loop gezellig binnen bij ons in de showroom. We laten je graag de mogelijkheden zien!

Meer inspiratie opdoen?

Wil jij meer wooninspiratie opdoen? Lees dan eens een van onze eerdere blogartikelen:

 

Urban Jungle 5x Tips

Dit zijn de tuintrends van 2022!

Minimalistische wooninspiratie: Zo creëer jij een Scandinavisch interieur!

 

 

Deel dit bericht