Teak op maat bij Teak en Wood

Teak op maat

Teak op maat bij Teak en Wood

Wist je dat we bij Teak en Wood ook aan teak op maat doen? Dus ben je op zoek naar een meubel met specifieke afmetingen? Of heb je een bijzonder idee voor een meubelstuk dat je nergens kunt vinden? Bij Teak en Wood realiseren we je dromen met teakmeubels op maat.

Van idee naar maatwerk teak

Benieuwd hoe van jouw idee maatwerk teak wordt gemaakt? Woonblog plaatste laatst een artikel in samenwerking met Teak en Wood waarin je precies leest wat we voor je kunnen doen en hoe het proces in zijn werk gaat.

Er zijn een heleboel verschillende mogelijkheden bij het ontwerpen van een teakmeubel op maat. Als eerste kun je kiezen wat voor soort hout je wil, van plantage teak tot gerecycled teak dat met de hand bewerkt is zodat het een bijzondere afwerking heeft.

Dengkleh teak
Dengkleh teak
Geborsteld gerecycled Teakhout
Geborsteld gerecycled teakhout

 

Daarnaast kun je zelf de precieze afmetingen bepalen, het aantal lades of deurtjes bepalen, de handgreepjes uitkiezen en nog veel meer! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De mogelijkheden van teakmeubels

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met teakmeubels. Probeer eens verder te denken dan alleen een eetkamer- of salontafel. Ontwerp zelf bijvoorbeeld een prachtige winkelkast. Bepaal precies hoeveel plankjes, lades en kastjes je wil zodat de kast helemaal naar jouw zin is. Of wat dacht je van teak in de badkamer? Een badkamermeubel van teak kan prachtig zijn en kunnen we helemaal naar uw voorkeuren laten maken.

Teak kast op maat

Teak past bij ontzettend veel verschillende woonstijlen. Je denkt misschien al snel aan een landelijk interieur bij teakmeubelen, maar ook in een modern of industrieel interieur staan meubels van teak prachtig! Bekijk bijvoorbeeld eens de Nirvana serie in onze webshop, prachtige greeploze kasten die perfect in een modern interieur passen. Ook bij maatwerk teak kunnen we meubels maken die passen bij de woonstijl die jouw voorkeur heeft.

Deel dit bericht