Hierom wil je een meubel op maat!

Meubel op maat maken

Hierom wil je een meubel op maat!

Producten die net niet in de kast passen, een eettafel die te dicht op de muur staat of je nieuwe meubel sluit niet goed aan bij de interieurstijl. Dit zijn vervelende dingen waar je tegenaan kunt lopen bij het kopen van meubilair. Een meubel op maat is daarom een perfecte optie en daarnaast brengt het veel voordelen met zich mee. Welke dit zijn? Lees het in ons blog. 

1. Eigen ontwerp

Met een meubel op maat kun je alles zelf bepalen: de vorm, het materiaal, de kleur en ook het formaat. Daarmee kruip je in de rol van een ontwerper en kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Alle onderdelen die je mooi vindt aan verschillende meubelen kun je combineren tot het meubel wat perfect bij je past. 

Heb je nog geen idee hoe je nieuwe meubel eruit moet zien? Dan kun je altijd bij ons terecht. Wij verzorgen het gehele proces voor meubels op maat. Van advies, tot ontwerp en oplevering. Maak een afspraak bij ons in de showroom!

2. Perfect afgestemd op de ruimte

Een ander voordeel van een meubel op maat is dat je het meubel volledig aan kunt laten sluiten op de ruimte. Zo hoef je je geen zorgen te maken of het meubel te hoog is of dat het een verkeerde kleur heeft. Je kunt het meubel zo ontwerpen dat het een perfect geheel vormt met de rest van je interieur. 

3. Eigen indeling kastruimte

Niks is fijner dan dat de spullen die je wilt opbergen ook daadwerkelijk passen in de kast. Een verkeerde inschatting zit in een kleine hoek, maar met een meubel op maat kun je dit voorkomen. Deel je eigen kastruimtes in zodat je zeker weet dat je al de spullen perfect kunt opbergen voor een opgeruimde uitstraling. 

4. Een meubel op maat is uniek

Iedereen heeft het weleens meegemaakt. Je komt bij iemand thuis en ziet het exacte meubel staan, terwijl je ervan uitging dat je een uniek meubel gekocht had. Met een meubel op maat komt dit nooit meer voor. Het is volledig gemaakt naar jouw wens en de wens van iedereen is compleet anders. Daarmee kun je ook echt pronken met jouw eigen eye-catcher. 

5. Levering aan huis

Het proces van een meubel op maat is pas volledig afgerond als het bij je thuis wordt bezorgd. Teak en Wood bezorgt je meubels. Zo hoeft je je geen zorgen te maken over het tillen en de grootte van je vervoermiddel.  Geen zorgen over tillen of de grootte van je vervoermiddel. Zodra je meubel op maat klaar is zal het bij je thuis worden bezorgd. 

Meubels op maat bij Teak en Wood

Teak en Wood verzorgt al jarenlang meubels op maat. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we je wensen in kaart en starten we met de eerste schets. Nadat je volledig tevreden bent kan het bouwproces beginnen. Wil je ook een meubel op maat laten maken? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom. We helpen je graag!

Deel dit bericht