Waarom kiezen voor meubels op maat?

meubels op maat laten maken

Waarom kiezen voor meubels op maat?

Lukt het maar niet om het meubelstuk van jouw dromen te vinden? Misschien heb je wel in gedachten wat je zou willen, maar is dit nergens te verkrijgen. Het is dan een idee om voor meubels op maat te kiezen. Hieronder geven wij je 4 reden waarom je voor maatwerk meubels zou moeten kiezen.

1.Altijd uniek

Een meubel die op maat gemaakt is, kan van elk materiaal en van elke gewenste grootte zijn. Omdat je alles zelf uitkiest, gaat het altijd om een uniek meubelstuk. Er is een enorm groot aanbod aan meubels die je op maat kan laten maken. Of je nou een teak tv meubel of een teak tafel op maat wilt, alles is mogelijk! Het leuke is dat er niemand anders is die hetzelfde heeft als jij. Je kan je creativiteit in de vrije loop laten gaan en samen met een expert jouw meubel ontwerpen.

2.Meubels op maat voor al je wensen

Wil je dat jouw meubel van een speciaal soort materiaal, kleur of vorm is? Dan kan een meubel op maat de uitkomst zijn! Wil je bijvoorbeeld graag een houten meubel, maar heb je nergens iets kunnen vinden dat aan al jouw eisen voldoet? Een op maat gemaakte meubel van teak, is dan misschien iets voor jou. Het voordeel van teakhout is dat het duurzamer is dan hout en lang mooi blijft. Zo kun je extra lang genieten van jouw op maat gemaakte meubels.

3.Passen in elke ruimte

Heb je een lastige ruimte in huis waar niet zomaar elk meubelstuk past? Een meubel op maat kan dan de oplossing zijn. We kijken naar de exacte afmetingen die je nodig hebt om het meubel te plaatsen waar je wilt. Dit is ideaal voor onder kleine ruimtes en ruimtes die schuin aflopen. Op deze manier is het toch mogelijk om jouw huis naar jouw wens in te richten.

4.Zijn ook functioneel

Het is niet alleen handig dat meubels op maat in elke ruimte passen, maar je kan op deze manier ook zelf de indeling bepalen. Normaal gesproken zijn meubels vaak van standaard afmetingen en als je dan een kleiner of groter formaat wilt dan is dit niet mogelijk. Het voordeel van het laten maken van een meubel op maat is dat je zelf kan kiezen hoe groot je jouw meubelstuk wil hebben. Je kan dan dus ook in een kleinere of grotere ruimte nog de indeling behouden zoals jij het graag zou willen. Op deze manier is het dus zeker functioneel om voor meubels op maat te gaan.

Meubels op maat voor bij u thuis?

Wilt u ook een uniek meubel laten maken? Dat kan! Maak een afspraak met ons in de showroom, dan zullen we uw wensen in kaart brengen. Vervolgens gaan wij aan de slag met de eerste schets en na goedkeuring kunnen we starten met de bouw van uw meubel! Zo komen we samen tot een meubel wat volledig bij uw interieur en wensen past. Wil je meer lezen over de mogelijkheden van meubels op maat? Lees dan ook eens de volgende blogartikelen of neem contact met ons op.

Teak op maat bij Teak en Wood

Maatwerk teakmeubelen

Deel dit bericht