Een kast op maat laten maken? Dat kan bij Teak en Wood!

Een kast op maat laten maken? Dat kan bij Teak en Wood!

Een kast op maat laten maken? Dat kan bij Teak en Wood! Samen ontwerpen we de kast van je dromen. Of het nou om een buffetkast, winkelkast, dressoir, meidenkast of boekenkast gaat. We kunnen alle soorten kasten in allerlei verschillende maten laten maken.

Een kast op maat voor jouw interieur

Heb je een nis in de woonkamer die je perfect wil laten opvullen met een mooie kast? Of een grote lege wand waar een grote winkelkast perfect tegenaan past, maar kun je de juiste maat niet vinden? Of zijn alle kasten die je tegenkomt in de winkel niet precies naar jouw zin? Dan heeft Teak en Wood de oplossing! Ontwerp je eigen kast zodat ‘ie perfect aan jouw voorkeuren voldoet.

Kies zelf welk type teakhout je wil voor je kast. Wil je graag blank teakhout voor een lichte en moderne uitstraling? Of ga je voor Dengkleh teak? Dengkleh teak is net een beetje stoerder dan blank teakhout en past perfect in een industrieel interieur! Je leest meer over de verschillende soorten teakhout in onze vorige blog.

Daarnaast kun je ook zelf bepalen hoeveel plankjes, lades, deurtjes of vakjes je kast moet hebben. Kies zelf de handgreepjes en het soort geleiders voor de lades uit. Of ga je voor greeploos? Er zijn eindeloos veel opties voor een kast op maat!

Teak op maat

Speciaal voor jou gemaakt in Indonesië

Is het ontwerp helemaal af? Dan wordt het opgestuurd naar Indonesië, waar al onze teakmeubels gemaakt worden. In Indonesië wordt het eerst ingevoerd in de computer, zodat er een computertekening van gemaakt kan worden. Deze tekening wordt teruggestuurd naar Nederland zodat hij door ons en door jou goedgekeurd kan worden. Het proces van het maken van een maatwerk meubel is ontzettend transparant, zodat jij zeker weet dat je een perfect meubel thuis krijgt.

Wanneer de tekening goedgekeurd is gaan ze in Indonesië aan de slag! Je meubel wordt in elkaar gezet, geborsteld en afgewerkt en vervolgens op de foto gezet. Deze foto’s worden weer door ons en door jou bekeken, zodat het zeker is dat het meubel helemaal naar jouw zin is. Pas als alles goedgekeurd is wordt het meubel naar Nederland verstuurd. Eenmaal in Nederland aangekomen wordt het meubel nogmaals door ons gecontroleerd. Vervolgens leveren we het (gratis) bij je af en zetten we het voor je in elkaar.

Kast op maat laten maken

Kast op maat laten maken? Neem contact op!

Enthousiast geworden en wil je een kast op maat laten maken? Neem contact op met Teak en Wood en informeer naar de mogelijkheden van teak op maat! Of kom langs in onze showroom om jouw dromen op papier te zetten.

Deel dit bericht