Koloniale meubelen

Koloniale meubelen

Teakhouten meubels

Koloniale meubelen zijn teakhouten meubels die worden gekenmerkt door hun donkere kleuren en lijsten. Teak en Wood heeft een ruime collectie teak kasten, tafels en stoelen in diverse uitvoeringen. Tegenwoordig zijn teak meubelen in de blanke uitvoering het meest populair. Maar als u op zoek bent naar donkere, klassieke meubelen, zoals een koloniale salontafel, dan kunt u zeker bij Teak en Wood terecht. Bekijk online ons aanbod of bezoek onze showroom. Teak en Wood levert zowel bestaande teak meubelen als meubelen op maat.

Direct naar:

Tafels Stoelen Kasten

Aanbod koloniale meubels

Al onze koloniale meubels zijn uniek in hun kleur en nerfstructuur. Dat maakt iedere kast, stoel of tafel uniek. De meubelen van Teak en Wood zijn duurzaam en van topkwaliteit en gaan daarom jaren mee. Gemiddeld betaalt u bij Teak en Wood maar liefst 30% minder dan in woonwinkels. Wanneer de koloniale meubelen op voorraad zijn kunnen we ze binnen twee weken bij u leveren. Wilt u maatwerk meubels? Dan moet u rekenen op een levertijd van één tot drie maanden. Desgewenst zetten we de teak meubelen ook nog voor u in elkaar.

Duurzaam en uniek

Het hout van onze koloniale meubelen is afkomstig van gesloopte huizen, schuren en boerderijen van het Indonesische eiland Java. Dat maakt onze producten duurzaam en uniek. Op al het hout zit een FSC keurmerk zodat u verzekerd bent dat het hier niet gaat om illegaal gekapt hout. Zo kunt u zonder zorgen genieten van onze duurzame meubels.

Koloniale meubelen  Teak kast

Bezoek onze showroom of bestel online

Bij Teak en Wood kunt u terecht voor teak tafels, kasten, stoelen, kleinmeubelen, tuinmeubelen en zelfs bedden! Behalve koloniale meubels heeft Teak en Wood ook leren en stoffen stoelen die goed te combineren zijn met een teak eetkamertafel. Onze houten meubelen combineren prima met andere materialen, kleuren en woonstijlen. Kom langs in onze showroom in Zundert, dichtbij Breda en Roosendaal, of bestel de teakhouten meubelen direct, veilig en eenvoudig online.