De perfecte salontafel

Salontafel

De perfecte salontafel

Ben je op zoek naar de perfecte salontafel? Het kan lastig zijn een tafel te vinden die precies past bij jouw bank, de kleur van je muren en de woonstijl die je probeert aan te houden. Zoiets als de perfecte salontafel bestaat dus eigenlijk helemaal niet. Het is namelijk volledig afhankelijk van je smaak, wensen en andere meubelen. Maar we kunnen je natuurlijk wel tips geven om een salontafel te vinden waar jij blij van wordt.

Meerdere kleine tafels

Je kunt ervoor kiezen één grote salontafel te plaatsen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere kleinere tafeltjes te plaatsen. Het is dan ook handig een hoektafel te kopen. Zo’n meubelstuk kan in de hoek tussen twee banken worden geplaatst. Een ideale plaats voor een mooie bos bloemen of andere accessoires. Maar natuurlijk ook handig om je kopje koffie op neer te zetten of de afstandsbediening van je televisie.

Verschillende salontafels

Als salontafels kun je twee kleine tafels naast elkaar plaatsen. Probeer ook eens tafeltjes in verschillende hoogtes, dan kun je ze deels onder elkaar plaatsen. Dat geeft een leuk, speels effect. En wil je het helemaal bont maken? Kijk dan eens of je verschillende kleuren bijzettafels kunt vinden om te combineren. Ben je van plan veel leuke accessoires en planten op je salontafel te plaatsen? Dan is een grote salontafel misschien meer iets voor jou.

Een handige plaats om de koekjestrommel te waren

Naast formaten en kleuren zijn er salontafels die dicht zijn of juist open, op poten. Soms heeft een salontafel een handige lade waarin je de televisiegids, afstandsbediening en andere spullen kunt opbergen. Weer andere tafels hebben een plateau onder het tafelblad waarop je de koekjestrommel bewaren kan. Teak en Wood heeft zelfs een exemplaar waarin speciale vakken zijn opgenomen om magazines in op te bergen.

Zo is er voor iedereen een perfecte salontafel te vinden. Heb jij ‘m al gevonden?

Deel dit bericht