Teak en Wood maakt een mooie stap vooruit!

Teak en wood

Teak en Wood maakt een mooie stap vooruit!

Het duurt niet lang meer, binnenkort zet Teak en Wood Zundert op de kaart met het nieuwe pand. Het leek ons leuk om het verhaal achter Teak en Wood met jullie te delen en natuurlijk deze mooie stap vooruit!

Hoe lang geleden is Teak en Wood ontstaan?

Clemens: ”In februari bestaan wij 11 jaar! Art en ik zijn hier in dit pand begonnen. Teak leende zich het beste voor de manier van werken. Teak is tijdloos, mooi, eerlijk en duurzaam.”

Wat is het leukst aan het hebben van Teak en Wood?

Clemens volmondig: ”Het bezig zijn met mensen! De interactie met klanten is veel meer dan ik bij andere meubelzaken heb meegemaakt. De klant staat altijd op nummer één. Dat vinden wij erg belangrijk.” Teak en Wood is gelijk begonnen met het verkopen van alle meubels. Tafels, kasten, tv-meubels, salontafels. Kort daarna kwamen de eetkamerstoelen. Onze eetkamertafels zijn de ‘top meubels’. Het resultaat van maatwerk is het leukste wat er is. Iedere keer weer de unieke producten binnenkrijgen, dat is erg leuk. Maatwerk is wel echt van de laatste tijd.

Wat zijn de kenmerken van het teakhout dat Teak en Wood verkoopt?

Teak en Wood gebruikt 100 jaar oude teak. Uit Indonesië komt de mooiste kwaliteit teakhout. Dit merken we voornamelijk in het hang- en sluitwerk. Het is de mooiste en zwaarste kwaliteit die er is. We stellen ook hoge kwaliteitseisen aan onze producenten in Indonesië. We werken met vaste leveranciers. De charme, uitstraling en gemak in onderhoud vinden wij geweldig.

Waarom verhuizen jullie naar een nieuw pand?

Één van de redenen is dat het hier echt te klein wordt. Er is meer vraag dan dat we aankunnen met deze ruimte. We willen graag meer kunnen laten zien. In het nieuwe pand hebben we straks ook zitmeubelen, accessoires en nog allerlei andere zaken die het tot een totaalinrichting maken. We willen graag Zundert op de kaart zetten met een mooi pand! Ondanks dat het pand straks groter is, willen we nog steeds laagdrempelig zijn. De showroom in combinatie met het magazijn. ”Is de tafel in de showroom te groot? Geen probleem, in het magazijn staan er nog 10.”

Wanneer gaan jullie verhuizen?

Eind januari, begin februari. Vanaf half februari willen we een start maken in het nieuwe pand! Het pand is helemaal klaar, het is nu een kwestie van de binnenzijde helemaal naar ons zin te maken.

Wat betekent de verhuizing voor jullie klanten?

Op de nieuwe locatie komen er veel meer mensen voorbij het pand. De kans is aanwezig dat mensen impulsief, uit nieuwsgierigheid, naar binnen wandelen. De klanten kunnen veel meer meubels in verschillende settings bekijken. Onze klanten kunnen nog steeds dezelfde (laagdrempelige) klantvriendelijkheid en kwaliteit verwachten! Daarnaast is iedereen vanuit België zo in Zundert!

Komt er nog een grote opening?

Daar hoeven jullie niet bang voor te zijn. Tijdens de opening gaan we veel bombarie maken! Binnenkort gaan we de hele regio laten weten dat ze naar ons moeten komen voor teak en lifestyle.

Deel dit bericht