Bijzonder vaderdag cadeau bij Teak & Wood!

leren BBQ schort

Bijzonder vaderdag cadeau bij Teak & Wood!

Psst.. over een maand is het alweer vaderdag. Hoog tijd om alvast na te gaan denken over een vaderdag cadeau! Wil jij dit jaar eens extra uitpakken en je vader verwennen met een wel heel bijzonder cadeau? Ga dan voor een stoer, lederen BBQ-schort met bieropener van het merk Porem. Nu verkrijgbaar bij Teak & Wood!

Echt mannelijk BBQ-schort

Houd je vader van BBQ-en, lekker eten en lust hij ook wel een biertje? Dan is een BBQ-schort van Porem écht een cadeau voor hem! Het schort is gemaakt van echt leer en heeft een bieropener op de borst. Zo wordt een biertje drinken tijdens het BBQ-en wel heel makkelijk. Het leer zorgt ervoor dat het schort er stijlvol, maar vooral ontzettend stoer en mannelijk uitziet. Geef je vader dit schort cadeau en maak van hem de meester van de BBQ!

BBQ schort leer

Porem BBQ-schort bij Teak & Wood

Wil jij ook zo’n stoer BBQ-schort om cadeau te doen aan je vader? Of houd je hem liever voor jezelf? Vanaf nu zijn de leren BBQ-schorten van Porem voor €99,- verkrijgbaar bij Teak & Wood. Ze zijn alleen verkrijgbaar in de showroom en er is maar een beperkt aantal beschikbaar dus kom snel langs!

Deel dit bericht