Meubels op maat

Meubels op maat

Op zoek naar een houten meubels op maat gemaakt? Teak en Wood is specialist in maatwerk. Maak een afspraak met één van onze specialisten. Ons team helpt u graag.

De perfecte uitstraling met meubels op maat

Bent u op zoek naar een meubel wat perfect in uw interieur past en volledig naar wens gemaakt is? Dan kunnen wij u helpen. Teak en Wood verzorgt meubels op maat voor ieder in- en exterieur. Wij maken eettafels, salontafels, kasten en tuinmeubelen. Onze projecten bestaan grotendeels uit Teakhout vanwege het sterke en unieke karakter. Heeft u andere wensen met betrekking tot het hout? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn.

Waarom meubels op maat
Ovale tafel

Bepaal alles, van formaat tot het detailwerk

We krijgen vaak de vraag wat de mogelijkheden zijn voor een maatwerk meubel. Bij Teak en Wood zijn de mogelijkheden eindeloos. U bepaalt de vorm, het materiaal, de eventuele indeling, sluiting en de textuur.  Tijdens een gesprek brengen we uw wensen in kaart, zodat we aan de slag kunnen met de schets. Na goedkeuring zullen we starten met de bouw van uw meubel. De duur van het proces is volledig afhankelijk van uw wensen.

Heeft u nog geen idee wat u wilt? Dan kunnen wij u helpen met persoonlijk en passend interieuradvies.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor het perfecte meubel.

Meubels op maat gemaakt

Uniek en op maat gemaakt.

Bezorgd op locatie

Wij bezorgen uw meubels zelf.

Maatwerk meubels

Doe inspiratie op in onze showroom!

Onze showroom wordt elke maand opnieuw ingericht. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste trends, kleurencombinaties en doet u genoeg inspiratie op voor uw eigen woning. Zo hebben we talloze wooninrichtingen, tafels, kasten, stoelen, banken, woonaccessoires en nog veel meer. Vragen over uw woonrichting? Geen probleem, onze huisstyliste loopt altijd rond om u te voorzien van persoonlijk advies. Kom langs of neem een kijkje op onze aparte pagina.

Ons proces voor meubels op maat

1

Maak een afspraak in de showroom

Maak online een afspraak om een meubel op maat te laten maken.

Teak eettafel

2

We bespreken uw wensen

Tijdens ons gesprek brengen we uw wensen in kaart. Heeft u al een voorbeeld? Dan nemen wij dat graag mee in het ontwerp.

Waarom een ovale eettafel

3

Het maken van de schets

Zodra we uw wensen in kaart hebben gebracht, maken we een schets.

Maatwerk Meubel

4

Het bouwen kan beginnen

Nadat de schets is goedgekeurd gaan wij aan de slag met het maken van uw meubel.

Teakhout

5

Geleverd door Teak en Wood

Zodra het product klaar is kunnen we een afspraak maken voor de levering van uw meubel.

Kast op maat

Onze projecten

Teak en Wood verzorgt meubels op maat. Onze projecten worden door onszelf geleverd, waardoor u het gehele traject ontzorgt wordt. Bekijk hieronder onze meest recente projecten.

Teak en Wood

Over Teak en Wood

Teak en Wood is een woonwinkel in Zundert. Wij zorgen dat uw wooninrichting perfect aansluit bij uw woonwensen. Wij staan voor gedegen kwaliteit, voldoende keuze en ruime aandacht. Over de jaren heen hebben we talloze projecten afgerond. Van persoonlijk interieuradvies tot volledige meubels op maat.  In onze showroom kunt u ons ruime assortiment bekijken of inspiratie opdoen voor uw toekomstige wooninrichting.

Maak een afspraak voor meubels op maat

Wilt u graag een afspraak maken voor een meubel op maat of wilt u graag langskomen om inspiratie op te doen voor uw toekomstige meubel? In onze showroom in Zundert staat er altijd iemand voor u klaar om te helpen. Kom gerust langs of maak een afspraak voor persoonlijk advies. Tot snel.

Margo