Meubels op maat

Meubels op maat

Op zoek naar een houten meubels op maat gemaakt? Teak en Wood is specialist in maatwerk. Maak een afspraak met één van onze specialisten. Ons team helpt u graag.

De perfecte uitstraling met meubels op maat

Zit uw ideale teak meubel niet in ons assortiment? Dan kunt u ook een meubel op maat laten maken bij Teak en Wood! Zo heeft u een meubel wat volledig naar uw wens en smaak wordt ontworpen.

Met een foto of tekening van uw ideale meubelstuk gaan we aan de slag om een ontwerp te maken. Heeft u daarentegen nog geen specifiek idee over wat u precies wilt? Dan kunnen wij u ook helpen. Kom langs bij ons in de showroom voor meer informatie of neem contact met ons op voor een afspraak!

Waarom meubels op maat

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor het perfecte meubel.

Meubels op maat gemaakt

Uniek en op maat gemaakt.

Bezorgd op locatie

Wij bezorgen uw meubels zelf.

Hoe maak je een meubel op maat?

Doe inspiratie op in onze showroom!

Onze showroom wordt elke maand opnieuw ingericht. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste trends, kleurencombinaties en doet u genoeg inspiratie op voor uw eigen woning. Onze huisstyliste loopt altijd rond om u te voorzien van persoonlijk advies. Benieuwd naar onze showroom? Kom langs of neem een kijkje op onze aparte pagina.

Ons proces voor meubels op maat

1

Maak een afspraak in de showroom

Maak online een afspraak om een meubel op maat te laten maken.

Teak eettafel

2

We bespreken uw wensen

Tijdens ons gesprek brengen we uw wensen in kaart. Heeft u al een voorbeeld? Dan nemen wij dat graag mee in het ontwerp.

Waarom een ovale eettafel

3

Het maken van de schets

Zodra we uw wensen in kaart hebben gebracht, maken we een schets.

Maatwerk Meubel

4

Het bouwen kan beginnen

Nadat de schets is goedgekeurd gaan wij aan de slag met het maken van uw meubel.

Teakhout

5

Geleverd door Teak en Wood

Zodra het product klaar is kunnen we een afspraak maken voor de levering van uw meubel.

Kast op maat

Onze projecten

Teak en Wood verzorgt meubels op maat. Onze projecten worden door onszelf geleverd, waardoor u het gehele traject ontzorgt wordt. Bekijk hieronder onze meest recente projecten.

Teak en Wood

Over Teak en Wood

Teak en Wood specialiseert zich in persoonlijk woonadvies en meubels op maat. Wij staan voor gedegen kwaliteit, voldoende keuze en ruime aandacht. In de showroom in Zundert kunt u zich laten inspireren door de laatste woontrends. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd terecht bij één van onze specialisten.

Maak een afspraak voor meubels op maat

In onze showroom in Zundert staat er altijd iemand voor u klaar om te helpen. Kom gerust langs of maak een afspraak voor persoonlijk advies. Tot snel.

Margo