Ovale tafels

Ovale tafel

Bent u op zoek naar een ovale tafel? Dan kunnen wij u helpen. We beschikken over een ruim assortiment meubels en verstrekken ook maatwerk. Ons team helpt u graag.

Kies voor een ovale tafel

Ovale tafels zijn razendpopulair. Het afgelopen jaar is de organische vorm als trend weggezet. Daarmee heeft de ovale vorm de markt veroverd. Het breekt de strakke lijnen binnen uw woonruimte en is heel goed te combineren met andere meubels. Daarnaast biedt het meer zitruimte en zorgt het voor een stuk meer gezelligheid aan tafel. Zorg er wel voor dat u genoeg ruimte heeft binnen uw woning. Teak en Wood beschikt over een ruim assortiment aan tafels in verschillende kleuren, maten en materialen.

Waarom een ovale eettafel
Ovale tafels

Diverse materialen

Ons assortiment tafels bestaat uit diverse soorten materialen, waaronder teakhout. Teakhout is zeer duurzaam, zorgt voor een warme sfeer, vraagt om weinig onderhoud en heeft veel karakter. U kunt jarenlang genieten van een perfect meubel. 

Ons teakhout komt uit Java en is voorzien van een keurmerk. U bent ervan verzekerd dat het hout op een duurzame en eerlijke manier is gekapt. Het gerecyclede teakhout herkent u door de robuuste uitstraling. Elk meubel heeft een eigen nerfstructuur waardoor elk meubel uniek is. 

Ovale tafel: een ware eyecatcher

De meeste huishoudens maken gebruik van rechthoekige- of ronde tafels. Met een ovale tafel geeft u het oog een verrassing. Het oogt een stuk zachter dan een hoekige tafel en het geeft de ruimte een open, vriendelijke en gezellige uitstraling. Dit komt omdat de organische vorm de lijnen van de ruimte doorbreekt. Het creëert een speels effect. De ruimte tovert zich daarmee om tot een sfeervolle ontspannings- of eetplaats.

De ovale vorm zorgt ook voor een makkelijke uitbreiding van zitplaatsen. Iedereen kan gemakkelijk aanschuiven en elkaar beter aankijken. Ideaal toch? Ons assortiment bestaat uit ovale eettafels, salontafels, bijzettafels en tuintafels. 

Ovale eettafel

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor het perfecte meubel.

Op maat gemaakt

Uniek en op maat gemaakt.

Bezorgd op locatie

Wij bezorgen uw meubels zelf.

Impressie showroom

Onze showroom wordt elke maand opnieuw ingericht. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Ons team loopt rond om u te helpen met alle vragen omtrent het interieur van uw woning. U kunt bij ons in de showroom proefzitten en de diverse inrichtingen bekijken voor inspiratie. Benieuwd naar onze showroom? Kom langs in Zundert!

Showroom Teak en Wood

Ovale tafel op maat

Teak en Wood verzorgt ook meubels op maat. Zo kunt u volledig zelf bepalen hoe uw meubel eruit ziet. Daarmee zorgen we voor een ovale tafel die bij niemand anders in huis te vinden is. Bepaal de structuur van het hout, het onderstel, het formaat en creëer daarmee een ware eyecatcher voor in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak een afspraak bij ons in de showroom en start het traject voor een meubel op maat.

Tot snel in onze showroom?

Ons team staat altijd voor u klaar. Bent u benieuwd naar ons assortiment ovale tafels of wilt u graag proefzitten? Kom dan langs bij ons in de showroom. Wij helpen u graag!

Margo