Ovale Salontafel

Ovale Salontafel

Wilt u graag een stijlvolle ovale salontafel? Teak en Wood heeft een ruim assortiment en maken ook maatwerk meubels. Zo bent u zeker van een meubel wat past in uw interieur.

Salontafel Ovaal: stijlvol en uniek

Een ovale salontafel is een perfecte keuze voor uw interieur. De organische vorm breekt de lijnen in het interieur, waardoor het als een ware blikvanger dient. Bij Teak en Wood hebben we een ruim assortiment aan salontafels. Daarbij heeft u zelf de mogelijkheid om te kiezen welk materiaal en onderstel u wilt hebben. Kom langs bij ons in de showroom of maak een afspraak voor passend advies.

Waarom een ovale salontafel
Waarom een ovale eettafel

Waarom een ovale salontafel?

Een ovale tafel is de laatste jaren erg populair! Het heeft namelijk meerdere voordelen in verhouding tot een vierkante- of rechthoekige salontafel:

  • Het is veiliger voor kinderen door de ronde vorm;
  • Het past makkelijker in kleine ruimtes;
  • Het is een opvallende vorm;

De ovale salontafel is daarmee perfect voor gezinnen en als u een uniek meubel wilt om de strakke lijnen in uw woning te doorbreken.

Voordelen teakhout

Teak en Wood maakt voornamelijk gebruik van teakhout. De afgelopen jaren komen teakhouten meubels steeds vaker terug in het in- en exterieur. Doordat de houtsoort vettig is, is het bestendig tegen elk seizoen. De houtsoort is daarom ook vaak terug te zien in de tuin. Verder is teak enorm sterk en gaat het levenslang mee.

Al het hout bij Teak en Wood is SVLK gekeurd en is afkomstig van oude huizen uit Indonesië. Dit houdt in dat al het hout volledig legaal gekapt is. Zo heeft u een duurzaam, uniek en karaktervol meubel voor thuis. 

Elk teakhouten meubel heeft een eigen nerfstructuur. Dit zorgt ervoor dat elk meubel gemaakt van teak een eigen unieke look heeft. Daarmee heeft u een meubel wat bij niemand anders te vinden is.Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor het perfecte meubel.

Op maat gemaakt

Uniek en op maat gemaakt.

Bezorgd op locatie

Wij bezorgen uw meubels zelf.

Impressie showroom

Onze showroom wordt elke maand opnieuw ingericht. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Ons team loopt rond om u te helpen met alle vragen omtrent het interieur van uw woning. U kunt bij ons in de showroom proefzitten en de diverse inrichtingen bekijken voor inspiratie. Benieuwd naar onze showroom? Kom langs in Zundert!

Ovale Salontafel

Ovale salontafel op maat

Kunt u niet geheel het meubel vinden wat u voor ogen heeft? Dan is een meubel op maat de juiste keuze voor u! Hier kunt u alles zelf bepalen. Van het materiaal tot het design. Tijdens het eerste gesprek brengen wij uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we aan de slag met de schets totdat u tevreden bent. De opdracht kan daarna worden uitgezet en nadat deze is afgerond, zullen wij het meubel bij u thuis bezorgen!

Bezoek onze showroom in Zundert!

Wilt u graag inspiratie opdoen voor uw eigen interieur of wilt u graag de meubels uitproberen? Dat kan! Onze showroom in Zundert wordt elke maand opnieuw ingericht door onze huisstyliste. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste kleuren en vormen. Zo blijft u ook op de hoogte van de nieuwste trends omtrent wonen. In onze showroom vindt u ovale salontafels, eettafels, stoelen, kasten, dressoirs, tuinmeubelen, luxe fauteuils en woonaccessoires. Kom gerust langs of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Kenmerken van een ovale eettafel