Teak eettafel

Teak eettafel

De teak eettafel is een van onze meest verkochte meubelstukken. We hebben teakhouten eettafels in allerlei modellen en stijlen. Rond, vierkant, rechthoekig, speels, strak, klassiek, modern en romantisch. Naast alle standaard afmetingen leveren we ook maatwerk. Een teak eettafel past in elk interieur, of dat nu modern of klassiek is ingericht. Het past bij aardetinten maar ook bij meer uitgesproken kleuren. Tussen welke andere meubels een teak eetkamertafel ook staat, het is altijd een warme en sfeervolle aanwinst! Teak en Wood heeft ook schitterende teakhouten stoelen die goed passen bij de eetkamertafels. Bekijk online ons assortiment of kom langs in onze showroom.

Direct naar: 

Teak eettafels 

 

Betaalbare en duurzame teakhouten eettafel

Bij Teak en Wood gebruiken we alleen gebruikt, FSC-goedgekeurd hout voor het maken van de teakhouten eettafel. Omdat we dat hout rechtstreeks en in grote partijen inkopen en er geen dure woonwinkel op nahouden, hanteren we zeer concurrerende prijzen. Deze zijn tot 30% lager dan winkelprijzen! De service is er niet minder om: die is goed, persoonlijk en vertrouwd. Kom langs in onze informele showroom in Achtmaal en ervaar het zelf.

Een teak eettafel is er in tientallen modellen en uitvoeringen. Omdat iedereen nu eenmaal een bepaalde smaak heeft! Of u nu een teak tafel voor een kleine ruimte zoekt of juist een hele grote voor 8 of meer personen. Op deze pagina vindt u de meest populaire modellen teak eettafel binnen onze collectie. Omdat het favorieten zijn, zijn ze vaak op voorraad. Hierdoor is de levertijd soms maar 2-3 weken! Ontdek hier onder eettafel Jumbo, Marco, Supri en Banda.

 

Eettafel Jumbo

Deze stoere teakhouten tafel heet niet voor niets Jumbo. Hij heeft namelijk en 5 cm. dik blad en poten van 14 cm. dik. Eetkamertafel Jumbo heeft de poten precies op de hoeken staan waardoor u lekker veel ruimte heeft voor stoelen en benen. Jumbo is leverbaar in blank geschaafd, koloniaal en rustiek.

 

Eettafel Marco

Eetkamertafel Marco is een stoere maar toch gracieuze teakhouten eettafel met poten exact op de hoeken. U heeft daardoor extra veel beenruimte onder het blad. Marco is standaard leverbaar in blank, rustiek en koloniaal teak. Prachtig als vierkante tafel in de keuken of als hele grote uitvoering in de woonkamer.

 

Eettafel Supri

Bij eetkamertafel Supri is het blad uitgevoerd in verstek wat hem een uniek karakter geeft. Het blad is 5 cm. dik en de robuuste poten staan op de hoeken. Deze prachtige teak eettafel is alleen leverbaar in blank rustiek teak (grof, extra oud).

 

Eettafel Banda

Banda is een teakhouten eettafel met een zeer robuuste en strakke uitstraling. Het blad is 8 cm. dik en ook de twee poten, die uit de kanten onder het blad staan, zijn mooi dik. Eetkamertafel Banda is standaard in blank rustiek teak leverbaar. Extra oud en grof dus!

 

Kom naar Teak en Wood

Bij Teak en Wood hebben we geen dure woonwinkel maar wel een informele showroom met een ongedwongen sfeer. Hier kunt u uw favoriete teak eettafel komen bekijken en voelen. Maatwerk is ook mogelijk als u hele specifieke wensen heeft! Op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is de showroom in Zundert open en staat de koffie klaar. Neem gerust contact met ons op of kom langs, ook voor vrijblijvend advies!