Houten meubel outlet

Houten meubel outlet

Bezoek de houten meubel outlet van Teak en Wood en bekijk welke teakhouten meubels afgeprijsd zijn. We hebben verschillende aanbiedingen op kasten, tafels en stoelen. Bij Teak en Wood bent u verzekerd van een lage prijs. De meubels zijn gemiddeld namelijk 30% goedkoper dan bij woonwinkels! Bekijk het aanbod eenvoudig online of kom naar onze houten meubel outlet showroom.

Direct naar:
Teakhouten meubel outlet

Recycled teakhout

Alle meubels van Teak en Wood worden gemaakt van duurzaam en gerecycled teakhout. Al het hout heeft een FSC keurmerk waardoor we zeker weten dat het legaal gekapt is. Het teakhout dat wordt gebruikt voor de meubels in onze houten meubel outlet komt van het Indonesische eiland Java. Omdat het hout gerecycled is heeft elk teakhouten meubel zijn eigen karakter. Zo heeft elk meubelstuk weer een andere nerfstructuur en kleur.

Assortiment teakhouten meubelen

Houten meubel outlet  Houten meubelen outlet

Teak en Wood heeft verschillende soorten teakhouten meubelen in het assortiment. U vindt hier allerlei soorten kasten, tafels en stoelen. Ook voor teakhouten slaapkamermeubels kunt u bij ons terecht. Wist u dat teakhout ideaal is voor in de tuin? Teak en Wood heeft een uitgebreid assortiment teakhouten tuinmeubelen. Als u op zoek bent naar een tuinbank of een mooie tuintafel met bijpassende stoelen kunt u hier terecht.

Teakhout behandelen

Alle meubels in de houten meubel outlet van Teak en Wood zijn gemakkelijk zelf te behandelen. Een teakhouten tafel kunt u bijvoorbeeld al mooi houden door er eens per week een natte doek met groene zeep overheen te halen. Wilt u niet elke week bezig zijn met de behandeling van uw teakhouten meubels? Alle meubels in de teak outlet kunnen ook prima met teakfinisher of teakolie behandeld worden. Het voordeel is dat u hier maar eens per jaar aan hoeft te denken.

Kom langs in de houten meubel outlet showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar de meubels in de houten meubel outlet van Teak en Wood? Bezoek dan onze showroom! Hier kunt u alle teakhouten meubels eens rustig aanraken en bekijken. Daarnaast geven onze medewerkers u graag persoonlijk advies.

Direct naar:
Teakhouten meubel outlet

Heeft u in onze houten meubel outlet een leuke tafel gevonden maar bevallen de afmetingen u niet? Geen nood, Teak en Wood levert ook maatwerk! Zo kunt u altijd het model en de afmetingen kiezen die bij u en uw interieur passen. Als u interesse heeft in teakhouten meubels op maat, aarzel niet en neem contact met ons op.