Teak Meubelen – Template

Teak Meubelen

Op zoek naar Teak Meubelen? Teak en Wood specialiseert zich al meer dan 20 jaar in Teak meubelen. Bezoek onze showroom in zundert of neem contact met ons op!

Teak Meubelen

Teak meubelen zijn een uitstekende keuze. Teakhout is een zeer duurzaam houtsoort en niet kapot te krijgen. Daarnaast geeft het een strakke en warme uitstraling en staat het overal goed, zowel binnen als buiten. Teak en Wood levert zowel kant en klare teakhouten meubels als teak meubelen op maat. Ons assortiment is enorm. U heeft keuze uit vele soorten teak meubelen waaronder, teak tafels, teak kasten, stoelen en dressoirs. Benieuwd naar ons assortiment? Kom gerust langs bij ons in de showroom of maak online een afspraak voor persoonlijk advies.

Showroom

Teak Meubelen bij Teak en Wood

Maatwerk meubels

Teak meubelen op maat

Kunt u niet het juiste product vinden in ons assortiment? Teak en Wood maakt ook teakhouten meubelen op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos. We brengen eerst uw wensen in kaart tijdens een persoonlijk gesprek. Zodra de schets is gemaakt kunnen we met het bouwproces beginnen. Zo heeft u altijd een meubel wat perfect bij u past.

Doe inspiratie op in onze showroom!

teak-meubelen-header

Elke maand opnieuw ingericht!

Onze showroom wordt elke maand opnieuw ingericht door onze huisstyliste. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste trends, kleurencombinaties en doet u genoeg inspiratie op voor uw eigen woning. Margo loopt altijd rond om u te voorzien van persoonlijk advies. Benieuwd naar onze showroom en onze producten? Kom gerust langs of maak online een afspraak.

Duurzaam

Al onze meubelen zijn gemaakt van duurzaam teakhout.

SVLK gekeurd

Onze teakhouten meubelen zijn SVLK gekeurd

Maatwerk

Geef uw wensen door tijdens een persoonlijk gesprek voor een teak meubel op maat.

Impressie teak meubelen

Uitgelichte producten

  • Salontafel Coco ovaal.

     459,00
  • Sidetable Coco ovaal met onderblad.

     579,00
  • Sidetable Karma Charcoal.

     637,00
Over Teak en Wood

Over Teak en Wood

Teak en Wood specialiseert zich in persoonlijk woonadvies en meubels op maat. Wij staan voor gedegen kwaliteit, voldoende keuze en ruime aandacht. In de showroom in Zundert kunt u zich laten inspireren door de laatste woontrends. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd terecht bij één van onze specialisten.

Tot snel in onze showroom?

In onze showroom in Zundert staat er altijd iemand voor u klaar om te helpen. Kom gerust langs of maak een afspraak voor persoonlijk advies. Tot snel.

Margo