Teakhouten meubelen

Teakhouten meubelen

De mooiste duurzame teakhouten meubelen vindt u bij Teak en Wood. Teak meubels gaan jaren mee, passen bij allerlei interieurstijlen en zijn strak, stoer en warm tegelijk. Het hout dat wordt gebruikt voor het maken van de teak meubels is afkomstig van gesloopte huizen, schuren en boerderijen van het Indonesische eiland Java. Op al het teakhout zit tevens een FSC keurmerk zodat u verzekerd bent dat het hier niet gaat om illegaal gekapt hout.

Direct naar:

Tafels Stoelen Kasten

Elk teakhouten meubel is uniek in zijn kleur en nerfstructuur. Daarom is elke teak tafel of kast uniek. Teak en Wood heeft alleen meubelen van topkwaliteit. Teak en Wood levert zowel bestaande teakhouten meubelen als meubelen op maat. Kom langs in onze showroom in Zundert, dichtbij Breda en Roosendaal, of bestel de teakhouten meubelen direct, veilig en vertrouwd online.

Grootste assortiment teakhouten meubelen

Voor het grootste assortiment teakhouten meubelen tegen scherpe prijzen bent u bij Teak en Wood aan het juiste adres! Gemiddeld betaalt u bij Teak en Wood 30% minder dan in woonwinkels. Indien de meubels op voorraad zijn kunnen we ze binnen twee weken leveren. Als u maatwerken teakhouten meubelen bestelt moet u rekenen op een levertijd van één tot drie maanden. Desgewenst zetten we de teakhouten meubelen voor u in elkaar.

Bij Teak en Wood kunt u terecht voor teak tafels, kasten, stoelen, kleinmeubelen, tuinmeubelen en zelfs bedden! Behalve teakhouten meubelen heeft Teak en Wood ook eigentijdse leren en stoffen stoelen, mooi te combineren met een teakhouten eetkamertafel. Teak meubelen combineren prima met andere materialen, kleuren en woonstijlen.

Teakhouten meubelen Teak meubelen

Bezoek onze showroom

We nodigen u van harte uit in onze showroom in Zundert om de teakhouten meubelen te zien en te voelen. We zijn geopend op woensdag, donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondag.