Teakhouten kast

Op zoek naar een betaalbare teakhouten kast van topkwaliteit? Bij ons is het mogelijk. Teak en Wood heeft namelijk een uitgebreid aanbod teakhouten kasten. Onder meer vanwege korte lijnen met leveranciers zijn onze kasten, in vergelijking met winkelprijzen, tot wel 30% goedkoper. Maar we leveren wel 100% kwaliteit. En goede service, want na 25 jaar in de meubelbranche zijn we ook daar specialist in! Kunt u de teakhouten kast van uw dromen niet vinden? Vraag of dan naar de mogelijkheden voor het maken van een kast op maat.

Direct naar:

Boekenkasten Vitrinekasten TV Kasten

Populaire teakhouten kasten

Onze TV-kasten voor de flatscreen tv’s zijn zeer populaire teakhouten kasten, we kunnen ze bijna niet aangesleept krijgen! Alhoewel alle modellen in de smaak vallen, springt de Luca TV-kast eruit. Hij past dan ook in elk interieur, of u het nu landelijk of modern hebt ingericht.

Wat betreft de boekenkasten is de Capri lijn heel populair. Dit ranke model is er met lades, deurtjes, open vakken en wijnvak.

Tot slot vallen veel klanten van Teak en Wood voor een dressoir. Onze teakhouten dressoirs zijn dan ook een prachtige aanvulling voor de woonkamer. Ze bieden niet alleen praktische opbergruimte maar zijn ook een lust voor het oog.

Teakhouten kast Teak kast

Topkwaliteit teakhouten kast

Voor onze teakhouten kasten gebruiken we alleen de beste kwaliteit teak. Voor ons is dat hergebruikt teak van het eiland Java in Indonesië, afkomstig van voormalige schuren, huizen en boerderijen. Het hout is legaal gekapt en heeft het FSC keurmerk. Het is soms honderden jaren oud en prachtig van kleur. De unieke nerfstructuur maakt dat elke teakhouten kast echt een uniek exemplaar wordt.

Tot 30% goedkoper dan woonwinkels

Van het prachtige teakhout maken we teakhouten meubels in allerlei stijlen. Die niet alleen duurzaam maar ook nog eens heel betaalbaar zijn. Gemiddeld betaalt u bij ons namelijk tot 30% minder dan in een winkel. Dat komt onder meer doordat wij rechtstreeks contact onderhouden met leveranciers en er geen dure woonwinkel op na houden.

Kom naar onze informele showroom

Geen dure woonwinkel. Maar wel een ongedwongen showroom in Zundert, onder Breda, waar u welkom bent om onze collectie teakhouten kasten en andere meubels te zien en voelen. De koffie staat klaar en als u advies nodig heeft, geven we dat graag. Zonder opdringerig te zijn want daar houden we niet van!

Kom gerust langs nadat u zich thuis heeft georiënteerd vanuit uw luie stoel of neem vrijblijvend contact met ons op. De showroom is open op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.