Teakhout kopen

Teakhout kopen doet u eenvoudig bij Teak en Wood. Met het uitgebreide assortiment aan teakhouten meubels bent u bij ons aan het juiste adres. Onze meubelen zijn van topkwaliteit en passen in elk interieur door hun warme en tegelijkertijd strakke design. Bezoek Teak en Wood als u op zoek bent naar een teakhouten tafel, stoelen of een kast. Of bekijk het aanbod alvast online. Vindt u niet wat u zoekt? Teak en Wood levert ook maatwerk!

Direct naar:
Alle tafels Alle stoelen Alle kasten

Teakhout kopen

Duurzaam teakhout kopen

Bij Teak en Wood kunt u duurzaam teakhout kopen. Al het hout dat gebruikt wordt om de meubels te maken heeft een FSC keurmerk. Zo weten we dus zeker dat het legaal is gekapt. Verder is het teakhout gerecycled hout dat afkomstig is van het Indonesische eiland Java. Dat het hout gerecycled is zorgt ervoor dat elk meubelstuk een eigen kleur en nerfstructuur heeft en daardoor uniek is.

Teak op maat

Bij Teak en Wood heeft u niet alleen keuze uit het uitgebreide assortiment, u kunt ook meubelen op maat laten maken. Heeft u de perfecte teakhouten tafel voor uw gezin in gedachten? Of misschien bent u op zoek naar een bepaalde kast voor in de woonkamer. Vindt u deze meubels niet in ons assortiment? Dat is geen probleem want u kunt ze bij Teak en Wood laten maken!

Als u op zoek bent naar teakhouten meubels op maat, bezoek dan de showroom voor meer informatie. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies. Heeft u een foto of een tekening van het meubelstuk dat u in gedachten heeft? Neem deze dan mee zodat we kunnen zorgen dat alles naar wens verloopt. Als u geen beeldmateriaal heeft kunt u ook langskomen zodat we met elkaar uw unieke teakhouten meubels kunnen samenstellen.

Kom langs in onze showroom!

Wilt u graag meubelen van teakhout kopen? Bezoek dan de showroom van Teak en Wood. Onze medewerkers hebben meer dan 25 jaar ervaring in de meubelbranche. Zij kunnen u daarom uitstekend helpen bij het zoeken naar de perfecte meubels voor uw interieur.

Teak en Wood is gevestigd in Zundert. Hier staat de koffie op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag altijd klaar en kunt u alle teak meubelen bekijken en aanraken. Op andere dagen kunt u een afspraak maken om langs te komen. Neem voor meer informatie contact met ons op.