Teak tafels

Teak tafels

Teak tafels zijn verreweg ons meest verkochte product. Ze zijn niet voor niets zo populair: ze passen in elk interieur of u uw huis nu modern, romantisch of klassiek heeft ingericht. Tafels van teak zijn warm, stijlvol en tijdloos. Verder hebben onze teak tafels een prima prijs-kwaliteit verhouding. Al onze teak meubelen zijn van topkwaliteit maar wel betaalbaar. En duurzaam! Teakmeubelen zijn niet kapot te krijgen en gaan heel lang mee!

U kunt uw teak tafels of andere teak meubelen gemakkelijk via onze website bestellen. Langskomen in onze showroom mag natuurlijk ook, u bent van harte welkom. Wij bezorgen door heel Nederland tegen de minimale bezorgkosten van €  50,- per bestelling als uw orderbedrag minder dan €  1.000,- is. Daarboven bezorgen we geheel gratis!

Direct naar:

Eetkamertafels Salontafels Sidetables

 

Unieke teak tafels

Nog een reden waarom teak tafels bij ons op nummer 1 staan: elke teak tafel is uniek. Dat komt omdat we werken met gebruikt hout wat nu eenmaal unieke nerfstructuren heeft. Op het tafelblad van de teak tafels komen de unieke kleur en nerfstructuur mooi naar voren. Het hout komt van gesloopte schuren, boerderijen en huizen uit Java, een eiland in Indonesië. Al het hout dat we gebruiken heeft een FSC keurmerk. Zo weet u zeker dat het niet illegaal is gekapt!

Soorten teak tafels

Teak en Wood heeft niet alleen een collectie teak eetkamertafels maar ook salontafels, bartafels en smalle teak sidetables voor tegen de wand. De keuze uit teak tafels van topkwaliteit is enorm: zo zijn er ruim twintig verschillende modellen eetkamertafels en is ook nog keuze tussen diverse afmetingen. Daarnaast kunt u soms ook nog kiezen hoe u uw teak tafel uitgevoerd en afgewerkt wilt hebben. Een compleet eigen maatwerk teak tafel is ook bespreekbaar. Kortom: u kunt met ons alle kanten op!

Voor elke wens en toepassing hebben wij wel teak tafels. Kijk maar eens naar onze bartafel round, daar kan geen inklaptafel tegenop. Of misschien houdt u meer van een strakkere uitvoering? Kijk dan eens naar bartafel Liza.