Teak stoelen, eetkamerstoelen, banken, barkrukken

Teakhouten meubels

Het assortiment teak stoelen van Teak & Wood is ruim en vormt een prachtige aanvulling op het assortiment teak tafels en teakhouten kasten. De collectie stoelen bestaat uit eetkamerstoelen, teak banken en barkrukken. Het grootst is het assortiment teak eetkamerstoelen. U kunt kiezen uit modellen met een vrij open of juist behoorlijke dichte rugleuning en voor armleuningen of juist niet. U kunt onze teak zitmeubelen mooi combineren met een bijpassende teak tafel. Of met een van onze teakhouten kasten of kleinmeubelen.

Direct naar:

Eetkamerstoelen Bankjes Barkrukken

Meer comfort

Voor wie niet houdt van de harde zit van een houten eetkamerstoel, is er een oplossing: een passend en comfortabel zitkussen. Helemaal comfortabel en erg populair is de teak eetkamerstoel Rio met een volledig stoffen zitting. Teak barkrukken of barstoelen zoals wij ze noemen, zijn er in ranke, stijlvolle modellen zoals de teak barstoel Batavia of juist stoer zoals de nostalgisch aandoende teak barstoel Jac. Even apart van vorm als voordelig is het bankje Kartini met twee krullen als leuningen. Dit model is ook als krukje verkrijgbaar.

Bezoek onze showroom in Achtmaal

Wilt u onze teak meubels met eigen ogen komen bekijken en proberen? Bezoek dan onze showroom in Achtmaal. We hebben een schitterende collectie teak tafels, stoelen, kasten en dressoirs in onze showroom. De koffie staat klaar!