Teak meubels

Teak meubels

Onze teak meubels zijn duurzaam, niet kapot te krijgen en hebben een warme uitstraling. De meubelen passen in ieder interieur, van modern tot klassiek. Teak en Wood heeft een groot assortiment teak meubels maar maakt ook meubelen op maat. Kom eens langs in onze informele showroom in Zundert! Veilig en vertrouwd online bestellen kan natuurlijk ook.

Direct naar:

Tafels Stoelen Kasten

Groot aanbod teak meubels

Teak en Wood heeft een enorm aanbod teak meubels. We verkopen diverse soorten kasten, zoals TV-kasten, winkelkasten en boekenkasten. Daarnaast hebben we veel teakhouten tafels in onze showroom opgesteld staan. Op zoek naar een stoere teak eettafel met bijpassende stoelen? U vindt ze bij Teak en Wood in Zundert. Als u uw woning wilt versieren met accessoires van teakhout, kijk dan eens bij ons aanbod teak kleinmeubelen. We verkopen spiegels, dienbladen en kapstokken van teak hout. En bent u echt helemaal gek, net als wij, van teak? Neem dan zeker een kijkje bij onze teak bedden! Teak meubelen combineren prima met andere materialen, kleuren en woonstijlen. 

Prijzen en levertijd

Voor het grootste assortiment teakhouten meubelen tegen scherpe prijzen bent u bij Teak en Wood aan het juiste adres! Gemiddeld betaalt u bij Teak en Wood 30% minder dan in woonwinkels. Indien de teak meubels op voorraad zijn kunnen we ze binnen twee weken leveren. We zetten ze desgewenst ook nog voor u in elkaar! Als u maatwerken teakhouten meubelen bestelt houdt u dan rekening op een levertijd van één tot drie maanden.

Bezoek onze showroom

Wilt u meubels van teakhout kopen? Dan bent u bij Teak en Wood aan het juiste adres. We nodigen u van harte uit in onze showroom in Zundert om de teakhouten meubelen te zien en te voelen. We zijn geopend op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.