Teak meubelen Roosendaal

Teakhouten meubels

Vanuit Roosendaal rijdt u naar Zundert in ongeveer 20 minuten naar onze showroom vol teak meubelen. Een robuuste teakhouten eettafel bij moderne eetkamerstoelen. Een verfijnde teak salontafel bij een klassiek bankstel. Teak meubelen zijn warm en sfeervol en passen in elke stijl en elk interieur. Bij Teak en Wood vindt u altijd wel wat u zoekt. Bekijk online ons aanbod of kom langs in onze showroom.

Direct naar:

Tafels Stoelen Kasten Teak Outlet

Unieke collectie

Bij Teak en Wood treft u een unieke collectie teak meubelen aan waaronder tafels, teak kasten, TV-kasten, stoelen maar ook exclusieve tuinmeubelen. Al veel klanten uit de regio Roosendaal en Bergen op Zoom gingen u voor. Waarom? Wie koopt er nu niet graag bij een zaak met een uitstekende service, een mooie collectie en een goed advies? En dan hebben we het nog niet over de prijs gehad: die ligt tot 30% lager dan bij de dure woonwinkel. Alleen maar voordeel eigenlijk!

Teak specialist

Teak en Wood is een speciaalzaak voor teak meubelen en onderscheidt zich daarmee van de reguliere meubelwinkels. Elke teak tafel of ander teakhouten meubelstuk heeft unieke nerfstructuren omdat wij met gebruikt hout werken. Uiteraard is ons hout voorzien van een FSC keurmerk. Uw teak meubelen zijn dus nooit van illegaal gekapt hout gemaakt!

4 woonstijlen voor de herfst

Voor de herfst zijn er een aantal woonstijlen die qua kleuren, materialen en uitstraling [...]

teak
Wooninspiratie voor een kleine ruimte

Heb je een kleine woonkamer en vind je het lastig om deze ruimte in [...]

teak tuinmeubelen
Zo maak je je tuin zomerklaar

De zomerse temperaturen zijn weer in aantocht. Dat betekent dat we weer heerlijk de [...]