Teak meubelen outlet

Teak meubelen outlet

De winkel van Teak en Wood is geen teak outlet. Wel hebben we de mooiste teakhouten meubelen tegen scherpe prijzen. Gemiddeld is Teak en Wood 30% goedkoper dan woonwinkels! Daarnaast bieden we u uitstekende service, een grote collectie meubels en goed advies. Teak meubelen zijn warm en sfeervol en passen in elke stijl en elk interieur. Bij Teak en Wood vindt u altijd wat u zoekt én altijd voor een lage prijs. We hebben diverse aanbiedingen op tafels, kasten en stoelen. Bekijk online ons aanbod of kom langs in onze showroom.

Direct naar:

Tafels Stoelen Kasten

 

Teakhouten meubelen

In tegenstelling tot sommige teak outlet winkels heeft Teak en Wood altijd een groot aanbod teakhouten meubelen tegen lage prijzen. Onze teak meubels zijn van uitstekende kwaliteit en passen in vrijwel ieder interieur, van modern tot klassiek. Het grootste deel van de meubelen zijn kasten en tafels maar we verkopen ook stoelen, tuinmeubelen, kleinmeubelen en zelfs bedden van teak! Teakhout is oerdegelijk en gaat dus lang mee. Het hout dat we gebruiken is afkomstig van gesloopte huizen, schuren en boerderijen op het Indonesische eiland Java. Op al het teakhout zit een FSC keurmerk zodat u verzekerd bent dat het hier niet gaat om illegaal gekapt hout! Al onze teakhouten meubelen zijn uniek in kleur en nerfstructuur.

Maatwerk en levertijden

Staat het meubel van uw dromen niet in de showroom van onze teak outlet? Vraag ons dan naar de mogelijkheden van maatwerk meubels. Als de teak kast, stoel of tafel van uw keuze op voorraad is, hanteren wij een supersnelle levertijd van slechts 2 weken! Als u maatwerk bestelt en de teak meubelen speciaal voor u moeten worden gemaakt, moet u rekenen op een levertijd van 1-3 maanden. Wij leveren de teakmeubelen bij u thuis af. Desgewenst zetten wij de teak meubelen ook nog voor u in elkaar. Wij houden van een goede service!

Bezoek onze showroom

Kom naar onze showroom in Zundert als u alle teak meubelen in het echt wilt zien of advies nodig heeft. Ook als u op zoek bent naar een teak outlet bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn altijd diverse aanbiedingen op teak meubelen en onze prijzen zijn zeer concurrerend. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte teak meubels voor u!