Teak meubelen Oosterhout

Zoekt u een woonwinkel in de regio Oosterhout welke gespecialiseerd is in het verkopen van teak meubelen? Kom gerust eens kijken in de showroom van Teak en Wood. Wij zijn een gespecialiseerde woonwinkel voor teak meubels in de regio Oosterhout, Breda, Etten-Leur en Roosendaal. In onze showroom vind u een uitgebreid assortiment tafels en stoelen, kleinmeubelen en teakhouten kasten. Kom eens langs in onze showroom in Achtmaal!

Direct naar:

Tafels Stoelen Kasten

Tafels van teakhout in alle soorten en maten

Zoekt u een tafel die rustiek is, of juist van stoer en onverwoestbaar teak, dan slaagt u bij woonwinkel Teak en Wood in de regio Oosterhout vind u het zeker. Bij Teak en Wood hebben we veel maten en soorten voorraadig en kunnen we ook meubelen op maat maken. Binnen ons assortiment teakhout hebben we zowel eetkamertafels als bartafels, salontafels en sidetables. Alle tafels die wij verkopen zijn gemaakt van massief teakhout gemaakt afkomstig van het eiland Java.

Ruim assortiment teak meubelen

Naast stoelen en tafels hebben we ook een ruim assortiment kasten en dressoirs van teakhout. Van zowel mooie TV-dressoirs tot elegante sidetables. Onze teak kasten zijn verkrijgbaar zowel naturel olie maar ook in wit, leigrijs of zwart. Bekijk eens onze collectie teak kasten, of kom eens langs in onze informele showroom. De koffie staat voor u klaar!

Teak en Wood is tot 30% goedkoper dan de gemiddelde teakwinkel

Teak en Wood is gemiddeld tot 30% goedkoper dan de gemiddelde teakwinkel en al onze meubels zijn voorzien van een FSC label. Bijna alle meubels zijn uit voorraad leverbaar waardoor u ze snel thuis heeft staan! Kom snel langs in onze teak showroom in de buurt van Oosterhout. U kunt uiteraard ook alle meubelen online bestellen en thuis laten bezorgen.