Teak kasten

Teak kasten

Teak en Wood heeft een zeer uitgebreid assortiment teak kasten. Een teak kast van Teak en Wood is niet kapot te krijgen. Alle teakhouten kasten worden gemaakt van gebruikt hout dat afkomstig is van het Indonesische eiland Java. Ieder meubelstuk is uniek in zijn nerfstructuur en kleur. Een kast van Teak en Wood is niet kapot te krijgen en al het hout heeft een FSC keurmerk waardoor we zeker weten dat het legaal is gekapt. Een teak kast past in ieder interieur, van modern tot klassiek. Onze collectie teakhouten kasten is erg uitgebreid.

Direct naar:

TV Kasten Winkelkasten Boekenkasten

De teak kast van uw keuze:

  • TV-kasten in allerlei soorten en maten
  • Grote en kleine boekenkasten
  • Klassieke en moderne bureaus en secretaires
  • Commodes in diverse hoogtes
  • Handige computerkasten
  • Vitrinekasten voor uw mooiste spullen
  • Praktische teakhouten opbergkasten
  • Wijnkasten voor uw favoriete flessen
  • Winkelkasten in vele afmetingen

Teakhouten kast: aanraders

Vind de teakhouten kast die u zoekt, zoals een van onze teak boekenkasten, bij Teak en Wood. De Wall Rosa is een waar monument dat in een bibliotheek niet zou misstaan. Bijzonder zijn ook onze teak wijnkasten voor de liefhebber. Sommige modellen, zoals de toepasselijk genaamde Pinot Noir, biedt alleen ruimte aan flessen. Andere modellen combineren flessenruimte met opbergruimte voor bijvoorbeeld wijnglazen. Wijnkast Tilly is hier een mooi voorbeeld van.

Andere pronkstukken uit de collectie teakhouten kasten van Teak en Wood zijn de teak secretaires. Vooral de ranke en voor € 365,- alleszins betaalbare Lady Desk is een plaatje. Een goede keuze voor een stijlvolle computerkast met veel bergruimte voor uw administratie is de teak computerkast New Small. Hij heeft drie lades en vier legplanken en maakt zijn naam in die zin naam gelukkig niet waar!

TV-kasten

De teak kasten voor de TV zijn een hoofdstuk apart. We hebben ruim 30 teak TV-kasten! Sommige modellen zijn echt gemaakt om alleen maar een niet al te grote flatscreen op te plaatsen zoals de lage tv cornerkast voor in een hoek.

Een zeer groot model TV-kast is de Fabiola waar naast de tv nog volop bergruimte is in de lades en achter de deurtjes. Naast dit model zijn er nog diverse andere TV-kasten waar met gemak plek is voor een forse televisie zoals de teak TV-kast flatscreen met vier deuren en drie lades. Hebt u liever een open TV-kast? Dan is de open Cube de oplossing.

Kom langs in de showroom

Zoals u ziet is de keuze in teak kasten echt enorm. Kom gerust naar de showroom in Zundert als u alle kasten in het echt wilt zien of advies nodig heeft. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte teak kast voor u!

Onze contact gegevens